Hulp voor Thom – onze sitebeheerder

Hulp voor Thom – onze sitebeheerder

Wat sommigen wel niet ontgaan zal zijn,  is dat onze redacteur Klaas geen berichten meer maakte.

Klaas heeft medio November de werkzaamheden voor deze site neer moeten leggen, dit om gezondheidsredenen. Wij wensen Klaas dan ook een goed herstel toe.

 

Afgelopen zomer heb ik samen met Klaas al wat berichten op de site verzorgd, toen Thom op vakantie was. De site eist feitelijk teveel werk voor 1 persoon, dus ben ik blij Thom te kunnen helpen.

 

Mogelijk maak ik in het begin wat “beginnersfoutjes”, maar uiteindelijk hoop ik net zo’n perfecte berichten neer te kunnen zetten als Thom. Ik informeer u hierover, zodat u weet dat ik als redactrice even/of voor altijd ? Klaas waarneem, zodat Thom er niet meer alleen voor staat. U kent mij al wel van de reacties die ik plaatste op de artikelen van Thom. Nu ga ik objectief weergeven wat er gebeurt binnen de poorten van Utopia.

Nu ga ik dan aan de slag met mijn eerste artikel, dat u straks wel zult zien verschijnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 15:45

  Leuk vers bloed op de redactie. En zoals ik lees, wordt de samenwerking nog uitgebreid.
  Deze site volg ik graag, objectieve berichtgeving is belangrijk!

  Oordelen doen wij dan hier zelf wel. Dat is het voordeel van reacties te kunnen en mogen geven en delen.

  Jeannet ik wens jou veel succes als redactrice. Leuk ik ga jou ook in de gaten houden, samen met Rob en David, zal ik jou ook proberen te ontmaskeren 🙂

 2. Denise at 02:31

  Nou jeantte, moet je kijken wat voor fans jij ook hebt he! Fijn dat ook rob reageerd weer een keer Maar wel weer waarheid.haha.ook zoala je al weet lees het hier ook allemaal nog…En iid waar hier al een aantal zeide, je zet het er altijd goed neer ..denk ook wel dat ik jouw erook tussen uitzal halen onder je doopnaam hahaha.. ja mij moet je niet vragen , zal niet goedkomen(grapje meis) OKE. go go go meis x

  • Jeannet van Brussel at 03:03

   Denise, dank je. Die complimentjes doet een mens goed. Dat motiveert mij om mij extra in te zetten, wetende dat er waardering is. Ben benieuwd dat jullie mij onder de reacties uithalen 🙂 . Dat wordt spannend, speurtocht op de site.

 3. Denise at 19:08

  Dat zul je goed vergaan jeanette..Daar ben jij wel goed in ook..volg nog altijd deze side..momente geen tijd op tereageren..Wens jouw en thom veel succes met deze side en jullie samenwerking met elkaar..

  • Jeannet van Brussel at 20:00

   Dank je Denise, succes heb ik nog even nodig, want Thom moet mij nog regelmatig helpen, maar moet, als het goed is, met de dag beter gaan!

   • Rob at 22:13

    Succes Jeannet,

    Zoals je weet heb ik na het vertrek van Isabella niets meer geschreven, ook niet alle afleveringen gekeken, je zag nog wel een reporter in mij, hahaha, nu mag je het zelf doen.
    Ik heb wel de berichten hier gevolgd en stond af en toe te popelen om iets te schrijven, maar heb me gelukkig in kunnen houden.
    Er is een hoop seks en veel gevloek de laatste tijd, dat het animo om te kijken wat vervaagd is.
    Er komen helaas haast geen zinnige woorden meer uit de monden van de Utopianen, ook de ruzies onder elkaar is een dagelijks fenomeen.

    Maar nu mag je zelf schrijven, leuk lijkt me dat en jou kennende, zoals de reacties die jij schreef, lijkt het je ook leuk.
    Echter zit er nu wel een verschil in, voorheen kon je je mening kwijt en nu moet je objectief blijven en kan je helaas niet zomaar je eigen mening neerzetten.
    Maar je kan, als je de kriebels krijgt om toch iets van je mening kwijt te kunnen, onder een andere naam je iets schrijven, ik denk ook dat je dit zelf al bedacht hebt.

    Voor de rest ben ik benieuwd hoe je het er van af zult brengen en wens je dan ook heel veel succes toe.
    Ik blijf deze site volgen en zal jouw objectieve berichten dan wel lezen en wellicht als je een andere naam zal gebruiken om je eigen mening neer te zetten, ontmasker ik je misschien wel.

    Nogmaals, heel veel succes, lijkt me een leuke job.
    Groetjes van mij.

    • Jeannet van Brussel at 22:30

     Rob, je kent mij al door en door. Hartelijk dank voor de complimenten. Inderdaad moet ik de berichten objectief schrijven. Maar ik heb al wel onder een andere naam (doopnaam) reacties neer gezet. Vandaag nog niet, want het is drukjes om vaardigheden als redactrice te krijgen, vooral met het plaatsen van nieuwe foto’s heb ik nog de hulp van Thom nog hard nodig, maar dat zal ook wel goed komen (hoop ik 🙂 ).

     Leuk dat je toch de site bent blijven volgen. Ik miste inderdaad jouw reacties, als ook die van Utopiene, dat waren altijd hele zinnige reacties en er ontstond een leuke manier van meningen uitwisselen.

     Rob, blijf het s.v.p. volgen, dat is tevens een inspiratie voor mij :-). Wie weet hebben ze bij Talpa ook in de gaten dat ze het niveau van de inwoners omhoog moeten halen, omdat ze anders teveel kijkers en streamers gaan verliezen.

     p.s. Rob, ik vind/vond jou inderdaad als reageerder SUPER en ik vond ook dat je “een reporter in je hebt/had”, als wij nog een redacteur nodig hebben, als ik uit zou vallen, of Thom en ik gelijktijdig vakantie willen, kunnen wij dan een beroep op je doen. Een artikel maken waarin wij jou om hulp smeken? :-), leuk als je mij weet te ontmaskeren, ik help je nog niet, maar je kent inderdaad mijn stijl, dus dat gaat je lukken 🙂

     Ben benieuwd.

     Dus een strengere screening op de nieuwe inwoners, met meer niveau.

     • Rob at 08:46

      Uiteraard mag je een beroep op me doen, echter denk ik dat ik ook het één en ander zou moeten leren.
      Ik denk niet dat Thom en jij gelijktijdig op vakantie zullen gaan, dat kan gewoonweg niet, daar is de redactie te klein voor.
      Maar eventueel kan en mag je een beroep op mij doen, mijn e-mail adres is bij jullie bekend neem ik aan.
      Echter heb ik zelf ook vakantie dit jaar, zoals alle andere jaren, maar wellicht komt het misschien allemaal wel mooi uit.

      Ik wens jullie heel veel succes samen en wellicht horen we elkaar wel weer.
      En ik ben ervan overtuigt dat je samen met jou inzet en wilskracht, je de vaardigheden snel onder de knie hebt.

      Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *