Patrick en Gio ontvangen post

Patrick en Gio ontvangen post

Langzaamaan ontwaakt Utopia, Gio was alweer vroeg bezig met de koeien maar Patrick was er ook vroeg uit. Hij was druk bezig met de laptop. Niet veel later is er leuk nieuws voor de heren, ze hebben namelijk post ontvangen wat Ivan komt brengen.

Uiteraard beginnen de heren gelijk met het lezen en genieten er dan ook zichtbaar van. Het lijkt allemaal positief te zijn want Patrick heeft een blij gezicht. Gabriëlle die naast hem zit merkt het ook op, jij bent heel blij, ik zie het al! Patrick antwoordt het is zo lief, doelend op de berichten die hij ontvangen heeft. Maar niet alleen Patrick is blij, Gio kijkt ook zeer gelukkig. Hij is na de koeien even terug in bed gedoken dus neemt daar zijn post door. Ook bij hem is een brede glimlach zichtbaar. Af en toe zien we een traan, maar dat is als het goed is van vreugde. Verder laten de heren nog niet heel veel los. Wie weet wordt er later deze dag nog over gesproken en komen er videos vrij die we toe kunnen voegen in dit bericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *