Rienk over zijn niet geslaagde zelfmoord plan

Rienk over zijn niet geslaagde zelfmoord plan

Eerder schreven we al over het verrassende nieuws dat Rienk een zelfmoord plan beraamde. En zichzelf in brand wilde steken. Deze heeft hij uiteraard niet uitgevoerd anders hadden we er nu niet over geschreven :). Shownieuws was ook wel benieuwd waarom Rienk een zelfmoord plan voor ogen had en hebben een kort interview gemaakt. Rienk vertelt wat hij van plan was, hij wilde een statement maken en zichzelf in de fik steken op het binnenhof. Dit naar aanleiding van de heftige confrontatie in 2008 tussen de Chinezen en Tibetanen. Uiteindelijk besluit hij het toch maar niet te doen omdat zijn statement toch weer vergeten zou zijn. Rienk heeft zijn rust gevonden door een Boeddha. En toen is hij hem gaan volgen en gaan lopen. Daar heeft hij van alles mee gemaakt wat hij in een boek heeft omschreven. Dit wordt momenteel nagekeken op spelfouten en Rienk is nog op zoek naar een uitgever. Met dit boek wil hij alsnog een steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld… Benieuwd naar het gehele interview? Bekijk het hieronder nog eens terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. adriana46 at 22:54

  Bij de naam Rienk heb ik direct een naar gevoel. Rienk de manipulator. Dat gruwelijke gedrag waarmee hij toen onze Nicoline lastig viel. En zijn opdringerige gezeur over God. Kijk natuurlijk is het goed om over God te praten, maar zoals Rienk dat deed. Een obsessie! En ook met een foutieve belichting!

  Toen Rienk ook weg was, fleurde Nicoline helemaal op. Iedereen vond het een vreselijk moment toen hij eruit ging. Ikzelf ook in een bepaalde mate. Meer ontroerd door de hartverscheurende tranen van Nicoline. Maar wat was het een enorme verademing zonder hem!

  Dus toen was het exit Rienk. Dat is niet wat hij hoopte. Ondanks zijn zogenaamde “aversie” tegen geld, zoekt hij toch allerlei manieren om in het voetlicht te blijven.

  Eerst beschuldigde hij Talpa van controle en bemoeienis vanuit de Zendkamer. Dan beweert hij weer als dat hij terug zou komen in Utopia (hij zou het willen, altijd verzorging en entertainment) (gelukkig is hij – naar ik hoop – blijvend Exit).

  Nu wil hij weer in het voetlicht treden: deze zogenaamde zelfmoordplannen. Statement maken en dat in 2008, Nou dat had geen enkel nieuws en geen enkele krant gebracht hoor Rienk! Ergens zou – mogelijk – een piepklein berichtje in een krantje staan: “zwerver steekt zich in brand op het binnenhof”en zonder vermelding van “zijn statement”. Rienk denkt dat hij een bepaalde waarde heeft (dus echt niet), nu probeert hij dan nog een poging om dan maar in Godsnaam 🙂 een boek te schrijven en een uitgever zo maf te krijgen om dit uit te gaan geven….. tja een kat in nood maakt rare sprongen.

  Rienk zet je leven anders op de rails! Ga dan naar India en ga daar het boeddhisme aanhangen, dat lijkt mij voor jou het beste en dat gaat ook het beste zo op je blote voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *