Wie nomineer jij? Het stemmen is begonnen!

Wie nomineer jij? Het stemmen is begonnen!

Na 2 maanden kunnen alle Utopia fans weer stemmen, althans als je een paspoort hebt. Aan wie heb jij je de afgelopen weken geërgerd? Pak dan nu je kans en nomineer deze bewoner! Je hebt de komende 24 uur de tijd om dit te doen. Hoe werkt het stemmen ook alweer?

Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee. Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.

Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie Utopianen met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.

 Breng nu je stem uit!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Druif at 11:17

  Sorry foutje! Gaby jij bent geen stoeipoes hoor:)

  colinda, dan gaan ze eens op voedselbank ( sober) voedsel over
  Wilco , dan word er niet meer gebouwt
  Mark, wie zorgt er dan voor 7000 euro en de rest aan tekorten

  Jammer dat je maar 3 puntent mag geven trouwens
  Zou Naomi eruit doen en gio want daar ga je van kotsen
  Laura en laurab de eerste omdat ze verschrikkelijk achterbaks is en de tweede omdat ze weinig inbrengt

  Ze kunnen beter stemmen voor welke 3 personen mogen blijven, en de rest eruit.
  Dan doen ze het waarschijnlijk toch anders

 2. Ladybug at 18:38

  op nr 1 Patrick die niks presteert en niet kan samenwerken
  op nr 2 Gaby vader vader vader kan niet dansen en voegt niets toe
  op nr 3 Naomi de ahum Fotografe en stoeipoes

 3. Linda at 16:56

  van mij mag Ivan eruit waarom omdat ik vind dat hij best agressief in de groep is. en als er veel tegen spreuk of kritiek na hem wordt gedaan wordt hij agressief.. daarom vind ik dat hij niet in de groep hoort!

 4. Ruud at 16:48

  Ik heb op Wilco gestemd dat is zo een naaier en oproepkraai wordt een beetje misselijk van die man En die jeukende poes van hem (Colinda) die mag der ook uit van mijn .

 5. Tinie at 13:39

  ik was in twijfel Naomi of bjorn, maar heb nu op wilco gestemt die loopt nu iedereen te manipuleren op wie ze het beste kunnen stemmen, vorige keer gaf hij gio voor het zelfde wat hij nu doet 3 stemmen

 6. dogfan at 12:52

  Yvan is ook een vies stokertje en matennaaier ,ik heb op hem gestemd ,maar er molgen er wat mij betreft veel meer uit ,wilco ,mark colinda Naomi Gaby ,voegen allemaal niks toe daar

 7. anna at 12:19

  Gio hij heeft zich als een heel naar ventje ontpopt,wie denkt hij wel wie hij is….hij zat er dankzij Isa in als winnaar maar het is hem naar de hoofd gestegen.En wat voegt hij nu echt toe de koeien heeft hij een tijd verwaarloosd omdat hij alleen maar aan krikken dacht! Zodoende is hij er ook niet in geslaagd zijn diploma te halen….

 8. Sonja Hiemstra at 12:09

  Ik heb op Naomie gestemd, ze voegt helemaal niks toe, dat onnozele wicht en Gio is veel beter af zonder haar in de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *