Gaat het huiskamerconcert nog wel door?

Gaat het huiskamerconcert nog wel door?

LauraB maakt zich zorgen over het huiskamerconcert wat ze georganiseerd heeft. Stu Larsen komt optreden maar de kaartverkoop gaat niet zoals verwacht…

Op dit moment zijn er namelijk nog maar 13 kaartjes verkocht en dat snapt LauraB niet. Het is een goede artiest en het evenement vindt in de avond plaats. Waarom trekt dat geen bezoekers? LauraB wil niet dat het huiskamerconcert geannuleerd wordt en besluit om nog meer met promotie te gaan doen. Zou het LauraB lukken om het huiskamerconcert van sing & songwriter Stu Larsen tot een succes te maken? Kaarten kun je hier kopen. En voor diegene die zich afvragen wie Stu Larsen precies is:

Stu Larsen zingt romantische reisverhalen. Met de rusteloze ziel van een globetrotter, een akoestische gitaar en een backpack, gaat de Australiër al jarenlang de hele wereld over. Veel bezittingen heeft hij niet; een vast adres evenmin. Liedjes heeft hij wel. Stu leeft van de bluesfolk, geïnspireerd door grootheden als Dylan, Neil Young en meer recent Mumford & Sons.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *