Stem stress in Utopia

Stem stress in Utopia

Morgen vind het stemmen plaats in Utopia, zoals we gewend zijn wordt er dan ook veel over gesproken. We hebben alles zo veel mogelijk op een rijtje gezet zodat je weer volledig op de hoogte bent. Dat de bewoners stem stress hebben is één ding wat zeker is. Hoe het allemaal gaat lopen is natuurlijk afwachten en er kan nog veel veranderen!

Mark is aan het vissen

Mark zit met Gabriëlle op de slaapkamer. Mark bekend dat er spelletjes worden gespeeld en wil daarom open kaart met bepaalde personen spelen. Nicole hoort het geen wat Mark zegt en antwoordt dat er altijd spelletjes gespeeld worden. Gabriëlle en Gaby zijn erg verbaasd en vinden dat niet leuk om te horen. Daarom kwam ik vragen hoe het hier zat gaat Mark verder. Ik ga het gewoon een beetje berekenen. Gabriëlle vraagt zich af of ze dan ook niet in een spel zit, want dat wil ze niet. Nee antwoordt Mark maar Gabriëlle zegt het nog niet te weten. Mark vist nog even verder maar krijgt niks los gepeuterd. Plannetje mislukt? (zie video) Niet veel later wordt duidelijk waar Mark precies mee bezig is… (zie hieronder)

Loopt Ivan gevaar?

Mark, Wilco en Ivan staan bij de rotonde te kletsen over de stemronde. Mark en Wilco denken dat Ivan gevaar loopt om op de schopstoel te komen. Wilco is van mening dat er enkele personen zijn die samen met Ivan op deze gevreesde stoel willen hebben. Patrick sowieso en de derde is niet zo heel erg belangrijk. Wilco wil alleen wel voorkomen dat Ivan de tweede persoon op de schopstoel is. Ook zou Patrick afspraken gemaakt hebben met Gio en Naomi om op Ivan te stemmen. En daar wil het drietal iets mee doen. Door nog iemand op de schopstoel te krijgen die mogelijk eruit gestemd wordt. Patrick komt erop, Ivan komt erop en wie wordt de derde? Gio of toch Bjorn? Bjorn is arrogant en heeft veel blablabla aldus Mark. Ook komt hij nooit zijn woord na.De drie gaan uiteindelijk hun eigen weg om de stemming te peilen in de groep. Wat zullen ze gaan doen? Stemmen op Gio of Bjorn? De heren willen bewust nu de confrontatie opzoeken in de loods. Open kaart spelen en kijken wat er gebeurt, de heren staan al sterk met zijn drieën en Colinda. Wie weet krijgen ze nog wel meer personen aan hun kant en verloopt alles op de manier zoals zij bedacht hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *