Chris wil Utopia bv kapot laten gaan

Chris wil Utopia bv kapot laten gaan

Chris vindt dat de manier waarop geld uitgegeven wordt door Utopia BV niet kunnen. Daarom heeft hij een bestelling van bekertjes gedaan om een statement te maken. Mark is hier achter gekomen en gaat het gesprek met hem aan.

Zodra Mark Chris in zijn vizier heeft zegt hij tegen Chris dat hij fout zit. Door zijn actie brengt hij de bv alleen maar meer in de problemen. Chris is duidelijk in zijn antwoordt wat hij terug geeft. Het is de schuld van de bv zelf. Alle projecten worden goedgekeurd of er doorheen gedrukt. Maar als hij met een project wil starten dan is er geen geld. Zijn project staat vervolgens stil terwijl hij er elke dag mee bezig is, doelend op het Utopia terrein. Laat de bv maar kapot gaan voegt Chris eraan toe. Uiteindelijk worden we dan helemaal zelfvoorzienend. Iedereen bestelt maar van alles zoals kastjes die je zelf ook kan maken. Ook Colinda bestelt te veel boodschappen en dan kunnen we het weer weggooien. Mark kan de actie en denkwijze van Chris nog steeds niet waarderen maar spreekt later wel Colinda aan. De facturen van de boodschappen moeten beter gecontroleerd worden. De boekhouder heeft het gevoel dat er een hoop mis gaat met de bestelling(en). Blijkbaar heeft het gesprekje tussen de tuinman en boekhouder goed gedaan. Mark loopt namelijk naar verschillende bewoners om de stand van zaken rondom bepaalde projecten te bespreken… Zou de aanpak van Chris dan écht geholpen hebben?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • Harlequin at 06:29

      Nee, bij Chris zit geen steekje los. Hij heeft al een paar keer gezegd dat ze zelfvoorzienend moeten zijn. Dat is waar het om draait. Ze kunnen zoveel geld besparen, maar ze zien het gewoon niet. Door de actie die hij nu weer heeft gedaan zijn er schijnbaar wel ogen open gegaan. Als je voor 1 persoon boodschappen moet doen, ben je in verhouding meer geld kwijt dan wanneer je voor een gezin van 5 man boodschappen doet. Voor de 15 personen in Utopia zou het dus zo moeten zijn dat ze per persoon minder kwijt zouden moeten zijn dan in een gezin van 5 personen. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ze doen voor zoveel geld boodschappen dat ik me afvraag wat ze dagelijks eten. Hebben ze iedere dag biefstuk, kaviaar, rosbief? En welke groente hebben ze dagelijks? Kijken ze weleens naar de aanbiedingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *