Ivan en Nicole zijn weer verliefd

Ivan en Nicole zijn weer verliefd

De relatiebreuk tussen Ivan en Nicole is blijkbaar niet meer, de twee ogen weer helemaal verliefd! Ze hebben namelijk samen gezoend en liggen gezellig bij elkaar in bed.

Vorige week zondag zette de twee nog een punt achter hun relatie. Ze hadden namelijk nog wat strubbelingen. Maar daar bleef het niet bij, ze hadden nog een felle discussie waar Ivan vond dat Nicole niet over hem mocht praten. Later kreeg Ivan weer spijt en zocht verzoening. Echter had Nicole daar geen behoefte aan want er was te veel gebeurd. Een paar dagen later leken de twee steeds verder naar elkaar te  groeien. Één week later lijkt de relatiebreuk verleden tijd. De twee hebben weer gezoend met elkaar! Nicole geeft aan nog nooit zo verliefd te zijn geweest als op Ivan. Ze vindt het zo bizar! Maar Ivan kan er ook wat van met zijn geliefde gevoelens. Dankzij jou maak ik het goed antwoordt hij. Kortom de tortelduifjes zijn weer helemaal in love! Hoe lang zullen ze het dit keer vol houden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Jan at 09:22

    Toch een dom blondje. Eerst je voor alles en nog wat uit laten maken en daarna toch weer achter hem aan lopen. Hoe dom kun je zijn.

  2. David Brigham at 23:15

    BAH! Zeker nu de ‘kluskliek’ weer aan het samenspannen is (Wilco, Ivan, Mark + aanhang Colinda & Nicole) zou het toch wel leuk zijn als óf Ivan óf Wilco eruit gaat. Zou de lucht lekker klaren.

  3. Linda at 22:43

    sjonge sjonge knipper licht relatie eerst alles over hoop gooien en dan weer samen in het nest… dom blonTje.. nee tuurlijk sporen die twee niet..2 wauzen zijn het..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *