Wat er gisteren avond nog meer gebeurde

Wat er gisteren avond nog meer gebeurde

Wat gebeurde er na het feest van Chris nog meer? We gaan dus nog even terug naar gisteren, momenteel gebeurd er namelijk nog niet extreem veel binnen Utopia.

 • Wilco gaf Gabriëlle wat advies, omdat ze flink wat twijfels heeft over Utopia magazine. Volgens Wilco is ze te perfectionistisch, ze moet haar project meer gaan leiden en meer dingen gaan doen. Maak het Utopiaans!
 • Nicole en LauraB hebben gisteren avond een felle discussie gehad. Het ging over Ivan, Nicole gaf aan Ivan wederom te missen. LauraB geeft aan dat ze wel achter Ivan staat, hem snapt en om hem geeft. Maar aan de andere kant blijft ze terugkomen op vorige week. Toen Ivan tekeer ging tegen LauraB en Nicole omdat hij niet wilde dat Nicole met LauraB over hem zou spreken. Dat gedrag was niet normaal en zo ga je niet met elkaar om. Volgens Nicole zet ze hem in een slecht daglicht. Zeker door er steeds weer over te beginnen, die keren dat Patrick zo tegen mij doet heb je het er niet over. En die aanvaring met Chris dan in de keuken? Ik vindt je hypocriet Lau! LauraB snapt niet wat ze fout heeft gedaan en zegt dat ze het juist voor haar op wilde nemen. En probeert het goed uit te leggen wat ze nou bedoeld. Ik snap dat je verliefd op hem bent, want het is een gouden gozer. Maar je moet je niet zo laten behandelen aldus LauraB. Nicole vindt het gedrag van haar maar tegenstrijdig en ze lijken er niet echt uit te komen. De dames besloten nog maar een wijntje te pakken.
 • Ivan en Nicole hebben gisteren avond laat elkaar weer opgezocht. Ivan lijkt te twijfelen aan de keuze die hij genomen heeft om de relatie te doen beëindigen. Nicole heeft er wel een duidelijke mening over: “op dit moment is het gewoon zo dat ik gewoon niet weet of ik dit wil, of dit het waard is? Je hebt mij echt serieus in het diepste van mijn ziel gekwetst. En dat heeft tijd nodig, sowieso. En ik wilde zeggen dat als je niet oprecht bent in je gevoelens of in je intenties naar mij betreft dat je het dan serieus gewoon echt moet laten. Dat het even duidelijk is, want het zou me echt kapot maken.”

Na dit bericht ben je weer helemaal bij van wat er zich gisteren avond heeft afgespeeld. We zullen je nu weer op de hoogte houden van wat er gebeurd op 22 februari. Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. dorina at 07:29

  Nocole blijf lekker alleen je hebt niks aan ivan. Is het zelfde als naomi met gio meiden blijf bij de ego,s weg. Je hebt er niks aan

 2. lena at 22:42

  Wat een onzin jan. Ivan is een goede jongen heef5 wat temperament maar is echt niet slecht. En dat jij vrouwen als honden behandelt wil niet zeggen dat elke buitenlander dat ook doet. Ik heb een buitenlandse vriend. En geloof me hij behandelt me perfect. Iedere individu is anders. Of het nou een nederlander is of een turk. Er zitten altijd debielen tussen. Maar zie dat totaat niet bij ivan. Hij kan soms wat bot overkomen maar bedoeld dit niet slecht. En patrick is ook geen irakees maar weet totaal niet hoe hij met vrouwen om moet gaan. Waar ligt dat dan aan jan. En kan me echt wel voorstellen dat ivan boos is als nicolle over hem praat met de grootste roddeltante. Zou dit ook niet waarderen.

 3. lena at 14:54

  Houdt toch op allemaal. We doe hier net alsof ivan de satan is. Hij is inderdaad temperament vol maar dat wil niet zeggen dat hij haar als stront gaat behandelen. En jan je hebt nederelanders die je als stront behandelen maar net zo goed buitenlanders. Dat heeft niks met afkomst te maken. Maar met de persoon zelf. Ivan heeft gewoon nooit een relatie gehad en daarbij heeft hij ook veel meegemaakt. Maar hij is absoluut niet slecht. Ja inderdaad het was uit. Hij voelde zich k*t raakte geïrriteerd omdat nicolle gaat praten met madam roddel. Denk dat niemand dat leuk zou vinden. Hij heeft vervolgens hiervoor zijn excuses aangeboden. Och wat boeman is het toch. Geef mij hem maar inplaats van giorgio die met iedereen het bed in duikt. En snap ook wat ze bedoelt ovee chris en patrick. Die zijn agressief maar daar worden niet veel woorden aan vuil gemaakt. Maar oeps dat zijn geen irakezen. Dat maakt het minder erg. Nicoline moet doen wat zij wil. En ivan moet gewoon beter leren met zijn gevoelens om te gaan.

 4. Druif at 13:29

  Domme fout van Nicole tegenover Laura n ( ben geen fan van haar)maar je kan iemand die van je houd toch niet vergelijken met Patrick en Chris . Zo ga je inderdaad niet met je geliefde om met niemand trouwens !
  Doe maar snel je ogen open Nicole ik denk niet dat het een prettig leven word , maar ik gun het je wel.ivan trouwens ook . Zullen alle twee wel beschadigt zijn door oorlogen iedere op een eigen manier

 5. Jan at 12:45

  Nicole ga vooral verder met Ivan dan kom je er vanzelf achter hoe het is om door hem behandeld te worden als een hond. In zijn cultuur is de man de baas en heb je als vrouw niets te vertellen. De ware aard komt pas als je met hem zou trouwen, kijk om je heen en leer wat al heeft veel vrouwen voor jou meegemaakt hebben. Als hij nog de Irakeese nationalteit heeft dan vallen eventuele kinderen altijd toe aan de man mocht je ooit zover komen en je wilt van hem af. Wordt toch eens wakker !!

 6. MarieJoan at 12:35

  Nicole lijkt heel stoer en sterk, maar is emotioneel afhankelijk van iemand.
  In het begin heeft ze wel eens toegegeven, dat ze op verkeerde mannen viel, dus waar is ze mee bezig!
  Als ze verstandig is gaat ze nu voor haarzelf en zet even door.
  Anders komt ze niet verder in het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *