Het feest van Chris

Het feest van Chris

Het feest van Chris hebben we gemist! Daarom doen we daar alsnog even verslag van. We hebben een tijdlijn met de belangrijkste gebeurtenissen bij elkaar gezet. Zo ben je weer volledig op de hoogte.

Rondje van het huis & Speech
Chris is in een goede bui en dus krijgen alle bezoekers het eerste drankje van het huis. Echter vinden de meeste bewoners dit zonde en er ontstaan al snel irritaties. Ook zijn niet alle gasten gekomen of gaan alweer snel weg. Maar dat mag de pret niet drukken!

De dansvloer blijft voorlopig leeg en daarom besluit Chris om zelf maar te gaan dansen. Hij steelt de show met zijn houterige dansmoves en besluit daarna de microfoon te grijpen om de planning van de avond te beschrijven.

Cadeautje voor Chris
En wie jarig is krijgt natuurlijk cadeaus! De bewoners hebben besloten om budget vrij te maken zodat Chris straks een grasmaaier kan aanschaffen.

Nog meer irritaties…
Gabriëlle en Wilco vinden het een beetje een duf feestje. De muziek is niet helemaal hun smaak en de dansvloer blijft leeg. Nicole is het met ze eens. En Chris geeft een deel van de gasten ondertussen een rondleiding.

Toch jammer…
Le luifel draait en Gio en Mark staan samen te kletsen over het feest van Chris. Het aantal gasten valt de heren aardig tegen en zijn een stuk minder dan 50. En dat terwijl er wel mailtjes zijn geweest waar gasten vroegen of het nog mogelijk was te komen aldus Gio. Chris heeft het gelukkig wel naar zijn zin.

Er wordt gedanst!
Wat later op de avond wordt er dan toch een beetje gedanst. Al oogt de dansvloer vrij leeg maar dat is door de weinig gasten natuurlijk. Gaby, Nicole en Naomi vertonen regelmatig wat danspasjes.

Einde van de avond nadert
Aan ieder feest komt een einde, rond 23:00 wordt dan ook het laatste liedje van de avond gedraaid. Chris bedankt zijn gasten en daarna vertrekken ze langzaamaan van het terrein.

Feest van Chris

Feest van Chris dansen

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *