Strubbelingen in relatie van Gio & Naomi

Strubbelingen in relatie van Gio & Naomi

De relatie van Gio en Naomi heeft enige strubbelingen. Zo heeft Naomi er niet veel vertrouwen meer in. In een gesprek met LauraB en Laura heeft ze aangegeven niet veel vertrouwen in hun relatie meer te hebben. Gio zal naar alle waarschijnlijkheid niet nog één jaar in Utopia blijven en nu voelt ze zich gebruikt. Haar gevoel zegt niet meer verder te willen. Volgens Laura moet ze daar ook naar luisteren en hard voor zichzelf zijn. Anders blijf je dat gevoel houden, bovendien wil Gio volgens haar geen relatie maar is het meer de genegenheid waar het om gaat. Naomi lijkt het erg moeilijk te vinden welke keuze moet maken, relatie beëindigen of door gaan?

Later gaan Gio en Naomi met elkaar in gesprek. Althans een soort van, het lijkt allemaal weer koek en ei te zijn. Het stel knuffelt weer op de bank en geeft elkaar kusjes. Uiteindelijk vraagt Gio aan Naomi wat haar dwars zit. Niks antwoordt Naomi, het gaat zoals het gaat… Volwassen uitspraak zegt Gio met enig sarcasme. Zullen de relatie strubbelingen weer opgelost zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. leonie at 17:37

  ze is de eigen persoonlijke h”r van gio ,als ik haar moeder was zou ik die luie naomi een trap onder haar kont geven dat ze zich zo laat gebruiken geen trots of eigenwaarde heeft dat kind zoiets zou zo in de val lopen van een loverboy

 2. ricky at 15:11

  Twee in een relatie… beide schuld. Naomi dom blondje, lui als geen ander, haar ziekte gebruikt ze als het haar uitkomt. Ze ligt op debank kussen op de buik en oh zoveel pijn…komt Thomas Berger binnen
  springt ze op, gilt en lacht met haar schrille meide stem, maakt foto, s en je merkt niks meer van haar ….Ziek zijn. Ze laat zich als de speelpop door Gio gebruiken. Sorry mijn dochter zo op tv te zien..wat een opvoeding en zelfwaarde heeft dit kind mee gekregen van thuis.??
  Dan Gio… hij zoekt als een jonge hond zijn speelmaatjes en gaat daar erg ver in. Duikt van bed naar bed. Ook dat wat hij met Isa had was achteraf een spel voor hem…. Een ding is heel zeker ..HIJ IS UTOPIAAN GEWORDEN DANK ZIJ ALLE FANS VAN ISA!!!!!!!
  Als we met zijn alle dit geweten hadden hadden we echt niet op hem gestemd !!!!!!!
  HIj kan naar huis !!!!!!!!!!!!!!!!!!z

 3. Druif at 13:33

  Zal de lente wel zijn 😉
  En je weet het bij de meeste jongen hoef jeje benen maar uit elkaar te doen en ze zijn verkocht.het is alleen de uitverkoop of 2 e gratis

 4. lena at 01:12

  Eigen schuld dikke bult. Dit wist ze van tevoren. Hij had een vriendin pakt vervolgens bijna die blonde. Maar helaas was die wat te moeilijk. Gaat vervolgens nadat die blonde eruit is met isabella. Zij stuurt isabella weg en denkt doodleuk dat hij met haar serieus gaat zijn. Terwijl hij wel zo eerlijk is geweest tegen haar om te zeggen dat hij geen relatie wilde en niet verliefd was. Ja hoe groot is die plank voor je kop dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *