Familiebezoek voor Chris

Familiebezoek voor Chris

Jarige Chris heeft familiebezoek in Utopia! Zijn familie komt langs om zijn verjaardag te vieren en mogen 3 uur lang binnen de poorten vertoeven. Chris zijn ouders, broer en 2 vriendinnen zijn de gegadigden en worden uiteraard hartelijk ontvangen door Chris en de andere bewoners. Uiteraard is het feest niet compleet zonder taart dus dat heeft de familie dan ook mee genomen. Chris wilde de taart uitpakken, maar dat deed hij niet echt op een handige manier waardoor de taart viel (zie foto). Gelukkig valt de schade mee en is de taart nog redelijk heel. Uiteraard krijgt iedereen een stukje en iedereen kletst gezellig blij. Zo laten de ouders van Chris weten de live streams niet echt te volgen en hebben daar ook geen behoefte aan. Wel zijn ze super trots op het geen wat Chris al behaald heeft in Utopia zoals de tuin. Aan Chris zijn gezicht te zien is hij erg blij met zijn familiebezoek want hij heeft de hele tijd een grote grijns op zijn  gezicht. Als iedereen weer een beetje bijgekletst is is het tijd voor een rondleiding. Het beloofd een gezellige dag te worden voor de jarige bewoner! Vanavond nog een feestje waar we uiteraard verslag over zullen doen!

Het bericht zullen we nog aanvullen met meerdere video’s zodra deze beschikbaar zijn!

Chris laat taart vallen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *