Patrick denkt wederom gesaboteerd te worden

Patrick denkt wederom gesaboteerd te worden

Eerder dacht Patrick al dat hij gesaboteerd werd omdat er toen iemand gerommeld had aan zijn nieuwe zaag. Wat volgens hem tot levensgevaarlijke situaties kon leiden. En vandaag denkt hij er weer zo over. Dit keer gaat het niet om de zaag maar om stroom.

Patrick zit met een dipje op de bank, hij wil eigenlijk werken maar er is één probleem. Telkens als hij zijn zaag wil gebruiken springen de stoppen eruit. De oorzaak heeft Patrick al snel bedacht, sinds Le Luifel is aangesloten heb ik dit probleem zo concludeert de uitvinder. Wilde Wilco daarom de stroomvoorziening voor friettent Le luifel ook op dezelfde krachtstroom laten draaien? Zou Wilco hier echt toe in staat zijn of ziet Patrick dingen die er niet zijn? Of is hij aan het ijlen omdat hij zich vandaag niet lekker voelt en tegen een griepje aan hinkt? Wie weet wordt het nog vervolgd! We houden het uiteraard in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Druif at 11:32

  Wilco werkt met mensen samen om zijn wil aan iemand op te leggen en niet uit sociaal oogpunt, dat blijkt altijd . Hij word er zelf altijd beter van. Net zo aandachtsgeil als Patrick. Maar dan op een vieze manier.als hij zijn zin niet krijgt stopt hij met werken .
  Als hij geen gelijk krijgt of geen aandacht krijgt gebruikt hij zijn grote muil.
  Heb zelf geen verstand van stroom maar weet wel dat als je er te wel op aansluit of tegelijk aandoet dat de stoppen eruit vliegen . Ook dat weet Wilco. Gewoon een grote blaaskaak.patrick is ook misschien niet helemaal jofel maar niet op een stiekeme en achterbakse manier.
  Gooi Wilco er maar uit samen met zijn vriendin

  • anneke g at 23:35

   Moet hier niet op gereageerd worden dames zo als er vorig jaar iemand kwaad werd als er op Vanessa kwaad gesproken werd zo als nu een paar dames boos worden als Wilco aan gevallen word

 2. Ladybug at 03:31

  waarom wordt Wilco toch steeds zo negatief afgeschilderd? Die krachtstroom ligt er niet alleen voor de “meester timmerman “maar ook voor le Luifel. Er zou eens gekeken moeten worden wie wanneer die stroom gebruikt. Patrick’s fantasie kent geen grenzen. Sabotage…hahaha wat triest.
  Wilco heeft het meest met anderen samengewerkt.En veel in teamverband gebouwd. Wat heeft Patrick to nu toe gebouwd , behalve een lamp, een onstabiele hut en een paar zwaardjes?
  Hij heeft alleen maar verziekt voor een hoop geld en mensen op de zenuwen gewerkt met zijn paranoide gedrag. Dat alles kun je van Wilco niet zeggen.Hij zoekt geen confrontatie’s en Patrick wel.

 3. den steuker at 15:28

  Ben ook helemaal geen Patrick fan ,maar Wilco is een aso en geniepig persoon,die alles naar zijnhand wil zitten.Wil nu ookde pizzaoven verplaatsen.Zouzo iemand niet graag in mijn kennissenkring hebben.Hij is net zo ziek als Patrick.

 4. Gido at 15:24

  Al eerder gezegd, de kabels van de krachtstroom liggen net onder de klinkers. Als er zwaar verkeer (een auto of vrachtwagen) over de stenen rijden kunnen de kabels kortsluiting veroorzaken zeker met het natte weer van afgelopen dagen (weken)

  Gevaarlijke situatie met die kabels net onder de klinkers

 5. Manon at 14:42

  Echt Patrick, laat jezelf eens goed nakijken! Trieste man..Krijg je weer even geen aandacht? Ik zou me doodschamen als dit mijn vader was!

  • anneke g at 15:16

   En als dit wel zo is dat Wilco expres dit heeft gedaan want Patrick moest speciaal andere stroom aansluiting hebben dat is helemaal voor hem aan gelegen laat Wilco en Mark hun eigen stroom box nemen kijken of dat helpt maar ja het is Patrick en die zullen we even pesten dit kan er ook nog wel bij hij moet en zal hem blijven treiteren
   Ik ben ook geen Patrick fan maar van af begin al treitert hij Patrick en dat zijn er vele met mij eens

 6. Sonja Hiemstra at 14:22

  Dat zou me niks verbazen, als Wilco diezelfde krachtstroom wilde gebruiken voor de Luifel, het is een geniepig ventje…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *