Chris is eigenlijk vrachtwagenchauffeur

Chris is eigenlijk vrachtwagenchauffeur

Het is erg rustig in Utopia, we proberen je dan ook zo veel mogelijk op de hoogte te houden als er wel iets gebeurd. Zo kun je de kleine nieuwtjes hier bekijken. Echter heeft jarige Chris een gesprekje met Bjorn. Hier gaat het over de cloud en apps. Totdat Chris vertelt over zijn echte werk…

Chris vertelt tegen Bjorn dat hij wel eens bij een “cloud bedrijf” is geweest. En benoemd wat hij daar allemaal gezien heeft. Bjorn is wel benieuwd wat Chris deed voordat hij in Utopia kwam. Chris antwoordt ik ben een tijdje vrachtwagenchauffeur geweest. Of eigenlijk dat is mijn beroep, maar je moet natuurlijk ergens geld mee verdienen in het leven. En met vrachtwagenchauffeur kun je wel aardig verdienen. Ik reed luchtvracht en dan kwam je op bijzondere adressen wat je kunt voorstellen. Er zijn een hele hoop vage bedrijven in Nederland. Ik deed laden op Schiphol en dan door heel Nederland. Ook heeft Chris wel eens met ambassade post gereden. Het gesprek gaat nog even door en Chris praat honderduit over zijn echte werk. Het lijkt er dus  sterk op dat Chris helemaal geen tuinman is… Maar vrachtwagenchauffeur, bijzonder toch?!

Hieronder kun je het filmpje nog eens kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 03:22

  helemaal met Manon en Han eens hoor Anneke. Jij valt op door jouw negativiteit en nu verschuil je je achter de zin “ik ben niet de enige ” ? Bijna wel dus. Chris is een ruwe bolster met een blanke pit. Een harde werker en tja, hij kan wat ongenuanceerd uit de hoek komen af en toe. Maar dat heeft mijn inziens ook te maken met het feit dat hij dan emotioneel is. En hij is oprecht.

 2. anneke at 14:24

  Wat een sterke verhalen allemaal wat een opschepper je hebt het nooit gehoord over dat lijkt me sterk dat dit nooit te spraken is gekomen

  • Manon at 14:47

   Wat heeft dat nou met opscheppen te maken anneke? Echt, ik snap niet dat jij utopia kijkt..Onder ongeveer ieder stukje wat hier op de site verschijnt staat jou commentaar en het is altijd negatief! Chris vertelt gewoon wat zijn beroep is geweest, meer niet! En als kijker weten we niet alles van de bewoners, gelukkig maar!

   • anneke at 16:43

    Ik vind Chris gewoon een op schepper en zo zijn er meerdere die dat vinden
    En ik schrijf zowel po als negative dingen dan lees jij niet goed er valt tegen woordig niets positief dingen te schrijven iedereen is zeer met hun eigen bezig

    • Manon at 17:13

     Het enigste wat ik lees in de commentaren over chris zijn dat het een harde werker is en niet mee doet met het geroddel en valse gedrag van sommige medebewoners! En omdat hij nu vertelt dat hij vrachtwagenchauffeur is is hij een opschepper?!? Ja hele duidelijke reden anneke!! Not##

    • anneke at 00:35

     Ik heb niks tegen Chris hij is de enigste die hart werkt maar hij kan op scheppen zo denk ik er over
     En ik ben niet de enigste met cometaar er zijn der meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *