Wilco wil een Le heuvel maken

Wilco wil een Le heuvel maken

Wilco heeft de grootste plannen. Er ligt nog een hoop aarde en dat kun je wel weg werken of af laten voeren maar je kunt er ook iets mee doen. Hij vertelt zijn plannen aan Ivan, maar zal het plan ook uitgevoerd worden?

Wilco en Ivan staan vlakbij de pizza oven van Joey, daarachter ligt een berg zand. Ivan vraagt aan Wilco waar hij naar staat te kijken. Naar Le heuvel antwoordt Wilco, Ivan lacht en vraagt wat hij met die hoop zand wil gaan doen. Wilco legt uit dat hij bovenop Le Heuvel een terras wil maken en de zijkant bestraten. Dat hele gebeuren vraagt Ivan verrast. Ja dat hele ding zegt Wilco net zoals een viaduct, van onder naar boven. Nee man antwoordt Ivan, dat is niet mooi! Je moet er juist gras neer leggen dat het een gras heuvel wordt. Volgens Wilco houdt dat nooit een terras wat erboven op moet komen. Je kunt de onderkant toch alleen doen oppert Ivan, een soort van dijk maken. Maar Wilco ziet dat niet zitten, zijn plan is om de zijkant van de berg zand te bestraten. Je krijgt dan een muur van steen, met daar bovenop een leuk terrasje. Je ging toch metselen vraagt Ivan. Ja de eerste paar lagen antwoordt Wilco, zodat ie niet weg loopt. Ivan vindt het maar lelijk, het lijkt dan net op een bunker. Nee zegt Wilco, je krijgt er een terrasje op met allemaal stoeltjes. Dat is toch leuk?! Ivan vindt het maar een lelijk aanzicht met al die stenen. En Wilco wil niet geloven dat het lelijk wordt. Je hoofd is lelijk, je baard is lelijk en je oren voegt hij er sarcastisch aan toe. Ivan lacht en Wilco vindt het nu juist lelijk. Gras leggen duurt wel even en oppert wel het idee om in het straat werk Utopia te verwerken of Le heuvel. Ivan lacht en Wilco vertelt de rest van de plannen. Naast Le heuvel wil hij dan een cafetaria en ijscokar. Ivan vindt het uiteindelijk wel leuk, maar of Wilco zijn plannen ook doorgevoerd krijgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  • adriana46 at 04:44

   Ik ben niet de enige die nog laat wakker is Ladybug…. 🙂
   Molshoop, refererend – tevens – aan John de Mol 🙂 Lol, zijn buitenverblijf dan.

   Ik vind het wel super leuk van je gevonden, welterusten ik duik nu ook te bed. Dadelijk 09:00 uur moet ik er weer uit pfff

 1. adriana46 at 21:34

  Ik word zo moe van die Wilco!

  Le Luifel
  Le heuvel.

  Buiten dat doe even normaal…… waarom steeds LE ….. gewoon DE

  Ik vind het idee bagger, weer een doodgeboren kindje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *