Utopia fan mening van: Herma

Utopia fan mening van: Herma

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Herma

Ik heb vorig jaar met veel plezier Utopia gekeken,maar vind er op het moment weinig aan. Wat mij betreft mag Patrick  direct weggaan,erger me aan het gedrag van die man. Verder mis ik Nicoline haar visies en academies Voor mij mag er wel wat meer diepgang in Utopia en minder geld te besteden .nieuwe projecten opstarten die de wereld een beetje mooier maken  Zelfvoorzienend zou al een stap in de goede richting zijn.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *