Utopia nieuwtjes 2 februari

Utopia nieuwtjes 2 februari

Alle Utopia nieuwtjes van 2 februari hebben we voor je op een rijtje gezet. Zo mis je niets van wat er in Utopia gebeurd is.

 • Mark en Laura hebben gisteren avond ruzie gehad (zie video). Mark maakte een opmerking en Laura spoot vervolgens wat mayonaise in zijn gezicht. Dit viel bij Mark niet helemaal goed. Vanmorgen hebben de twee het weer goed gemaakt.
 • Patrick en Gio hebben gisteren avond een goed gesprek gehad. De twee bespraken van alles en ook Mark wordt besproken. Volgens Patrick heeft Mark alleen maar iets met Vanessa gehad om zijn homoseksuele gevoelens te verbergen. Echter is dit een stoute gedachte van hem. Echter denkt Gio dat hij hier nog wel eens gelijk in kan hebben. Wordt vervolgd?!  (zie video, vanaf 17:15 min)
 • Joey heeft gisteren avond gezegd van LauraB te houden. Dit werd gisteren avond al uitvoerig besproken maar vanmorgen ook. Gelukkig houdt LauraB ook van Joey. (zie video)
 • Gio heeft de koeien verzorgd.
 • Patrick is druk bezig geweest met klussen, voor onder andere de B&B.
 • Gabriëlle is weer goed bezig geweest met sporten.
 • Laura gaat vandaag Naomi aanspreken, ze zou te veel met Gio hangen en hierdoor doen de twee maar weinig.
 • Joey en Ivan hebben een blind date geregeld voor Nicole en LauraB. Het gaat de laatste tijd niet zo goed tussen de dames dus dachten de heren op deze manier de twee weer dichter naar elkaar te brengen. De dames hebben een leuke avond gehad, en het lijkt nu allemaal weer goed tussen de twee. Maar voor hoe lang? Eerder hadden ze een gesprek waar duidelijk werd dat hun vriendschap een deuk opgelopen heeft. (zie video)
 • Ivan is gestopt met roken, ook Colinda zal morgen stoppen. Patrick zit er ook aan te denken maar wil een hypnotiseur inschakelen.
 • LauraB en Gabriëlle hebben een plannetje, LauraB wil Joey namelijk afmatten en een sumoworstelaar pak regelen. Dat zal vast en zeker een gezellige dag opleveren!

Uiteraard vullen we deze pagina nog aan met nieuwtjes! Wil je hier niets van missen? Hou dan onze Twitter en Facebook in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. willy at 21:15

  Ben benieuwd of er al gepraat is met naomi en gio,, is hard nodig, wat zijn hun klef zeg, of ze ligeen in bed, ze liggen in bed, ze lagen in bed, maar dan om wat te eten, bleeeee bleeeee, Wie zegt het is duidelijk tegen hun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *