LauraB en Nicole in gesprek over vriendschap

LauraB en Nicole in gesprek over vriendschap

LauraB en Nicole kunnen het de laatste tijd niet meer zo goed met elkaar vinden. De twee lijken elkaar te ontlopen dit na de negatieve berichten die in de post van Ivan stonden. Daarom besluiten de dames eens in gesprek te gaan over hun “vriendschap”.

De twee zitten samen op het bankje te roken en daarna gaan de twee op een bankje zitten naast de schommelstoel. LauraB zegt graag met Nicole te willen praten omdat ze het jammer vindt dat het niet meer goed gaat tussen ons. Ja antwoordt Nicole, ik weet het maar dat is ook al wat ik gisteren zei. Ik wil niet helemaal de vinger naar je wijzen maar ik heb hier niet om gevraagd he. Ik snap wel dat je Laura een beetje wil ondersteunen omdat ze het moeilijk heeft. Maar ik heb echt het idee dat je me als een blok hebt laten vallen. Dat is absoluut niet het geval hoor antwoordt LauraB. Nee zegt Nicole maar zo voelde dat wel. LauraB benadrukt nog maar een keer dat dat niet de bedoeling is geweest. En gaat veel met Laura om omdat het ook een vriendin was. Maar het gedoe met Ivan is ook niet ten goede gekomen. Nee zegt Nicole, maar eerst had Lau geen tijd voor jou omdat ze met Charlotte. En nu lijkt het erop dat als Lau weer tijd heeft je mij niet meer ziet. Het lijkt erop dat als Lau straks weg gaat je dan wel weer naar me toe komt. Zo is het zeker niet zegt LauraB anders zou ik nou niet naar je toe komen. We hebben geen lol meer en je gaat veel om met je vriend waar ik ruzie mee heb, helpt er niet aan mee. Ik ben ook duidelijk geweest tegen Ivan zegt Nicole, ik hoef geen problemen met mensen te hebben waarmee hij het wel heeft. Ik had een bepaald gevoel en dat is bevestigd door zijn post. Ik had het idee dat er een beetje gepraat werd en dergelijke en dat is bevestigd. LauraB vindt de manier waarop het gegaan is niet echt leuk. Ik vind het jammer, ik loop met Lau niet lelijk te ouwehoeren of zo. Maar ik merk al een tijd dat we geen tijd meer met elkaar doorbrengen en dat vind ik jammer. Nicole antwoordt dat ze dat ook merkt maar al eerder een gesprek is aangegaan. Je bent geen vervanging hoor zegt LauraB, ik wil lekker lol maken en het gezellig hebben. Als je met Ivan de tijd doorbrengt is dat niet zo. De scherpe kantjes zijn er nu vanaf aldus Nicole, jullie kunnen nu wel redelijk met elkaar omgaan. Alleen de vriendschap die jullie hadden heeft tijd nodig. Zijn post was niet mild, en het is misschien niet objectief maar hebben nu ook een bepaald beeld van mij gekregen. De dames kletsen nog even verder over hoe de situatie nu is. De twee lijken nogal te verschillen van mening en lijken er niet echt uit te kunnen komen. We kunnen nu ook niet gelijk leuk en gezellig doen zegt Nicole. Nee antwoordt LauraB, want door diegene waar jij het gekste op bent kun je dat niet met mij delen. Dus creëer je automatisch een afstand en andersom doe ik het ook niet meer naar jou. Ja daarom zegt Nicole, we moeten maar zien hoe het gaat lopen. En als we elkaars gevoelens gewoon delen moet het uiteindelijk wel verbeteren voegt LauraB eraan toe. Ja zegt Nicole, ik ga het ook niet ontlopen maar bepaalde dingen die we wel deelden kan nu niet meer. LauraB en Nicole vinden het beide erg jammer maar hun vriendschap blijkt voorlopig op een laag pitje te staan…

Het volledige gesprek kun je hieronder nog eens terug kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. den steuker at 16:19

    Natuurlijk kan dit niet meer goedkomen.Nicole gaat helemaal mee in Ivan,s belevingswereld Zoals zo vaak komt de”liefde” tussen vriendschappen.Nicole heeft alleen niet in de gaten dat ze zichzelf volledig verliest in de relatie.Liefdemaakt nogaltijd blind.

  2. Linda at 14:52

    tuurlijk kunnen hun het met elkaar niet meer zo goed vinden ,, en tuurlijk ontloop Nicole Laurab.. want zij mag niet van Ivan dikke vriendinnen zijn met elkaar.. Want Ivan wil is wet! klaar!!! types dat soort lui…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *