De Utopia markt van vandaag is gestart!

De Utopia markt van vandaag is gestart!

De Utopia Markt is weer van start gegaan. Omstreeks 9:00 kwamen de standhouders het terrein opgereden. Bjorn vangt deze mensen op en deelt ze in. Tijd om alles klaar te zetten dus! En niet alles loopt even goed. Er komen namelijk 3 mensen niet, tijdens een centraal zouden er bepaalde opmerkingen gemaakt zijn die bij de standhouders in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Bjorn vertelt Wilco en Gio wat er aan de hand is. Ze hebben tijdens een centraal onder andere gezegd dat de markt te veel op een braderie zou lijken. En er werd nogal negatief over gepraat. Hierdoor zijn er 3 standhouders niet gekomen en hebben zich dus afgemeld. Bjorn en Gio besluiten de open kraampjes maar weg te halen. En volgens Wilco ligt het aan de organisatie, misschien moeten er maar wat mensen afgeplukt worden. Ook waren er wat probleempjes met stroom, wat volgens Wilco moest dat maar even met de ZK besproken worden. Ook is de telefoon weg, en nu kan er geen promo filmpje gemaakt worden…  Gelukkig is het erg mooi weer! Wat de dag weer goed maakt!

Omstreeks 11:00 komt de eerste shift bezoekers het terrein op gelopen. Er zijn ondanks het mooie weer heel wat mensen op de been. Bezoekers komen in verschillende shifts binnen en de markt zal tot ongeveer 17:00 uur duren.

shift 1: 11:00 t/m 12:30
shift 2: 12:30 t/m 14:00
shift 3: 14:00 t/m 15:30
shift 4: 15:30 t/m 17:00

Ook is er nog een lekkere taart op de markt te verdienen gemaakt door Movintaart. Geheel in Utopia style wat in onderstaande foto te zien is. De bezoekers op de markt moeten daar wel iets voor doen. Bezoekers moeten bij de Belgische snoepverkoper Candy Shop XL exact 2 KG snoep afwegen. Diegene die daar het dichts bij zit heeft gewonnen. Mocht je ook zo’n lekkere taart willen? Hier is de website, en wij kunnen het wel aanbevelen. We spreken uit ervaring! 🙂

Wilco maakte eerder de opmerking dat er eigenlijk alleen maar kraampjes zijn met eten. En dat klopt, wellicht meer afwisseling en minder negatief praten over de standhouders? Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen mocht dat noodzakelijk zijn. Mochten er filmpjes beschikbaar zijn zullen we deze ook toevoegen!

 

Utopia taart

Taart gemaakt door Movintaart

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. fc fan at 17:13

  Ik vind het heel belachelijk dat er bezuinigd moet worden en datddan LauraB en Naomi nieuwe kleding kunnen kopen.
  Dat er plaatsen over zijn doordat er mensen niet gekomen zijn zijn alle utopianen debet aan. Ze moeten niet zo negatief zitten te kletsen over valles en nog wat

 2. Niek at 13:19

  Beste bloggers,
  Ik heb een klein vraagje. Voor school moeten we een profielwerkstuk, een practische opdracht voor ons eindexamen, maken. Voor een onderzoek die hiervoor kunnen verrichten heb ik het e-mailadres van de Utopianen nodig. Is er iemand die het e-mailadres van Utopia weet?

  Alvast bedankt voor het meedenken.

 3. anneke at 12:03

  Daar heb je het weer Wilco beslist dat er andere mensen erop gezet moet worden op de markt organisatie laat me raden mensen van jouw club zo krijg je ze niet aan het werk als je ze eraf gaat halen
  Hoor(of Lees) hij heeft het over er zijn alleen kramen met voedsel man wees blij dat er nog kramen zijn anders had je helemmaal geen geld
  Er moet geen groepen komen het maakt het alleen erger kijk maar hoe het nu gaat en dat Joey
  er niet bij is hij tatoot toch als er niemand komt is dat zijn schuld
  Ik vind ook dat er slecht in beeld word gebracht wie wat doet je ziet bijna nooit eens gezellig gegeten wordt en gelachen wordt met zijn alle en met elkaar spelletjes gedaan worden s’avonds (ik bedoel daar geen bed spelletjes)
  Laat het weer worden zoals vorig jaar toen zaten ze niet zo op elkaar te kijken en kwam er geld binnen
  Het is erger geworden sinds er te veel wordt gebouwd en er te veel geld uit gaat die sport hok is alleen voor eigen gebruik en dat leverd geen geld op

 4. odie. venema at 11:38

  Wat is ee hand met marktkamer ,maar is geld verspillen door jhappen en drinken is niet voldoen en gaan jullie maar niet koolhydraten gebruikt alleen groewnt met vlës geen aardsappwls of rijst is meer goedkoop dan de rest teveel gebruikt geld ik doe voor 50 euro peer wel met vier persoon eten in de week jullie maar 15 persoon is 150 peer week met eten omgaan geoetwen vanuit Borne (Overijssel) groeten van ons doeiiii bye bye

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *