Bjorn probeert iedereen tevreden te houden

Bjorn probeert iedereen tevreden te houden

De aanloop richting Utopia markt is niet alles gladjes verlopen, laten we niet voorop lopen wie hiervan de schuldige zal zijn, vandaag zullen ze alles er aan moeten doen om de schade te beperken, er moet geld verdient worden, maar Bjorn lult als brugman om iedereen tevreden te houden.

Bjorn staat te praten met een standhouder en zegt, ik zag het mailtje en dacht er zit iets niet goed en dacht, laat ik maar even bellen, ik heb inmiddels begrepen hoe of wat. De standhouder zegt, ik zal het wel schrijven via de mail. Ja, ja, zegt Bjorn, er wordt niet 24 uur naar mij geluisterd, dus dat scheelt, gelukkig maar. Ik kon er heel weinig aan doen dat het voorviel en ik heb het nog wel duidelijk gemaakt, van he jongens, laten we hier wel professioneel mee omgaan. Ik heb af en toe het idee dat ze vergeten dat er heel veel mensen meekijken en mee luisteren en dat is gewoon niet handig. Kijk, we kunnen wel van alles willen, maar we moeten wel van alles kunnen. Bjorn biedt zijn excuses aan ook namens diegene die erbij zijn betrokken, hij voelt zich medeverantwoordelijk voor, ik behoor ook bij de 14 anderen. De standhouder zegt “Maar dit is toch de laatste keer dat het op zo’n manier is”. Bjorn zegt dat is het hele verhaal wat ze hebben geroepen en gezegd hebben, maar ze denken niet na over de gevolgen, je kan nu eenmaal niet van A tot Z, dat kan niet. De twee praten nog wat verder en Bjorn geeft aan het te snappen wat ze willen.

Zou de volgende markt beter georganiseerd zijn en volgens Bjorn iedereen tevreden zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 23:32

  waarom loopt de markt niet naar behoren , iedereen hebt het gehad met wilco , ze zijn bepaalde dingen niet vergeten en mensen voor de kijkbuis ook niet . wat er allemaal gebeurt in utopia , en wat hun hebben gedaan met de cadeau s , wat ze hebben gekregen van de standhouders , wordt allemaal veel minder door het geouwenhoer daaro in utopia . probeer er maar uit te komen , wordt hard geld verdienen , elke maand blijven die lasten komen , kun je niet uit 1 markt a 2 markten halen .
  ze komen al 8100 te kort . wordt moeilijk zo , mensen hebben niet zo veel zin meer in utopia op deze manier , vorig jaar was de sfeeer gezellig , goede organisatie s van de bewoners , zoals live in the loods en wat nicoline deed , academie en schilderijen maken , charlotte en laura , armbandjes en truien en shirten verkopen . activiteiten wat hun organiseren , zie je bijna niks meer van terug . waardeloos gewoon

  • anneke at 14:29

   Je hebt helemaal gelijk sinds dit jaar wordt er wel uit gegeven maar niks binnen gebracht zijn er geen mensen die mooi kunnen schilderen ja Patrick kon ook heel mooi tekenen maar ja die is er niet meer wat de mannen kunnen is bouwen maar zoals we elke keer schrijven daar verdienen je niks mee Colinda der reading konden ook in de keuken maar die wilde haar eigen hok had geld kunnen besparen ik heb al vaak gezegt had eerst een betere indeling gemaakt had je alles in een loods kunnen maken
   Als Wilco zo handighandig is had hij stapelbedden kunnen maken had ook ruimte besparend geweest

 2. coco at 17:39

  haha Marja ik moest echt om jou lachen met je ….Gaby en die zwabber op haar kop , het ziet er ook niet uit , misschien kan ze als dweil door het gebouw gaan …doet ze ook is wat

 3. anneke g at 17:12

  Hoeveel koste de pannenkoeken dan
  En ze hoeven de schuld niet op Bjorn en Giorgio te schuiven de stanghouders kijken ook utopia en zien zelf wel hoe dom ze bezig zijn daar heeft iedereen schuld aan

 4. Marja at 16:03

  Komt niet goed. Björn krijgt de schuld van Gio al wilde hij de samenwerking niet. Door dat stomme gedoe zijn ze standhouders kwijt geraakt. Ik zag elders gaby pannenkoeken bakken. Met zo’n zwabber op haar hoofd ziet dat er niet smakelijk uit. nog afgezien van die idiote prijs die ze er voor vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *