Utopia kritisch over Bjorn en Giorgio.

Utopia kritisch over Bjorn en Giorgio.

De mark is vandaag behoorlijk tegen gevallen, dat heeft verschillende oorzaken, een belangrijke oorzaak is toch wel de communicatie.

LauraB, Joey en Ivan blikken terug op de Utopia Markt van vandaag, en zijn niet te spreken over de manier hoe Giorgio en Bjorn de markt hebben georganiseerd. Enkele zaken zijn niet goed gecommuniceerd, zoals dat er een DJ zou zorgen voor de muziek, de mensen en standhouders denk aan een echte DJ, maar er had moeten staan onze huisdier DJ Bjorn zorgt voor de muziek. LauraB vertelde dat het er ook stond, echt letterlijk. Dan doen we de volgende keer maar op zetten “Huiskamerfeestje”. Tevens zijn ze een beetje doorgedraaid met het thema, zo zou het Zuid-Amerikaans zijn, maar niets lijkt er op. Er zou een brassband komen maar die is niet op komen dagen Er is een kraam met churro’s en dat is Spaans. Het enige wat Zuid-Amerikaans was was de muziek en die kwam pas na 2 uur. Joey zegt, ik denk niet dat je de mensen in de zeik moet nemen, dan hebben ze hogere verwachtingen en komen ze uiteindelijk van de koude kermis thuis dit geval een koude markt. Laura zegt ja, je kunt het ook niet vergelijken met de etensparty, want dat was een groot succes. Maar dit is in mijn ogen een grote flater. Joey gaf ook nog aan dat de laatste evenementen die we vanaf januari hebben gehad geen enkele keer was uitverkocht, we hebben pas succes, als het is uitverkocht. Het enige wat is uitverkocht is Le Luifel en met tatoeëren zaten we vol. Laura zegt t als we alles wat duidelijker opzetten, dan krijg je ook iets meer charme, dan kunnen we dat ook beter communiceren en dan krijg je waarschijnlijk 50 of 80 man hier binnen, dat maakt dan ook geen klap uit, dan is het gewoon super gezellig. Maar met heel deze markt is de communicatie naar buiten toe echt zwaar waardeloos geweest en ook naar hier binnen toe trouwens. En ook nog eens in de organisatie onderling, zie ook excuses naar standhouder van Bjorn. En dan kan het ook geen succes worden vervolgde LauraB haar zin. Al met al zijn ze niet tevreden met Bjorn, volgens hen heeft Bjorn alleen staan lullen en hebben zij van hot naar her gerend.

Ivan kwam er tussen en zegt, ach het is allemaal echt niet zo moeilijk, het gaat helemaal nergens over, je weet dat dit al twee weken van te voren dat het gebeurd en dat het dan zo nalatig wordt gedaan en dat er dan zoveel bullshit over moet zijn, loopt het zoals het nu loopt. Niet alleen de inwoners hadden geen vertrouwen in de combinatie van Giorgio en Bjorn, maar ook de standhouders waren er niet tevreden over.  Ik ben het echt van plan om het over te nemen, gaat Ivan verder, want ik ben er helemaal klaar mee, zeker met “Het komt goed” verhaal, kan ik niet meer aanhoren. Elke keer weer zijn er klachten en zeggen standhouders af.

Echter niet alleen LauraB, Joey en Ivan zijn ontevreden over de organisatie, ook de rest van de inwoners klagen over het verloop van de dag. Dit allemaal zullen ze vanavond meenemen in het Centraal.

Hoe zal het Centraal straks gaan lopen, worden er beslissingen gemaakt wie de volgende markt zal gaan organiseren, of zal het uit de hand gaan lopen tussen Giorgio, Bjorn en/of de bewoners?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. fct fan at 23:25

  Dat de markt een fiasco is geworden is de schuld van iedereen Niet alleen Gio en Bjorn.
  Laat de mensen eens eerlijk zijn tegenover elkaar en niet zo als de 2 Laura,s zitten te roddelen over iedereen Wat walgelijk is dat eerst met de mensen mee heulen en dan achter de rug om je zwart maken. Als je elkaar echt recht in de ogen kunnen kijken dan is er al veel opgelost . Naomi Gaby wat doen die de hele dag Oja de crisis is daar niemand mag wat kopen en wie wel Ja Naomi ( van welk geld ) want ze heeft nog niets bij gedragen voor de samenleving En Laura B idem Ja wat foto,s thatssall. Gaby idem zo Alleen leuk rond lopen met een verwaand gezicht .Dan Laura steeds met haar grote bek zelf onderneemt ze ook niets meer behalve de tatto,s Ze heeft een negatieve uitstraling , denkt dat ze alleen in Utopia is De 2 Laura,s zijn erg irritante gasten en het wordt nu tijd dat ze vertrekken

 2. fct fan at 23:23

  Dat de markt een fiasco is geworden is de schuld van iedereen Niet alleen Gio en Bjorn.
  Laat de mensen eens eerlijk zijn tegenover elkaar en niet zo als de 2 Laura,s zitten te roddelen over iedereen Wat walgelijk is dat eerst met de mensen mee heulen en dan achter de rug om je zwart maken. Als je elkaar echt recht in de ogen kunnen kijken dan is er al veel opgelost . Naomi Gaby wat doen die de hele dag Oja de crisis is daar niemand mag wat kopen en wie wel Ja Naomi ( van welk geld ) want ze heeft nog niets bij gedragen voor de samenleving En Laura B idem Ja wat foto,s thats all. Gaby idem zo Alleen leuk rond lopen met een verwaand gezicht .Dan Laura steeds met haar grote bek zelf onderneemt ze ook niets meer behalve de tatto,s Ze heeft een negatieve uitstraling , denkt dat ze alleen in Utopia is De 2 Laura,s zijn erg irritante gasten en het wordt nu tijd dat ze vertrekken

  • anneke g at 00:00

   Geef je gelijk wat betreft dat hun niet de enige zijn om de schuld te krijgen daar is iedereen schuldig aan maar niet iedereen die hier zijn verhaal schrijft zijn het eens wat Giorgio betreft die is voor hun de boos doener en dat zal hij blijven ook
   Ik vind zelf dat Giorgio meer kan doen omdat het vorig jaar wel goed ging maar omdat ze op tv opmerkingen hebben over de stand houders komen ze gewoon niet meer en daar kan ik hun gelijk geven
   Giorgio doe net als vorig jaar ga der achter aan doe je best en ik hoop dat de stand houders weer vertrouwen in je krijgen

 3. Dusss at 21:37

  Die markt wordt alleen nog gehouden omdat ze zich er vanaf het begin aan gebonden hebben. Er wordt geen ene reet gegeven om duurzaamheid en alles erom heen. Ze staan er niet voor en spelen dat je er voor staat maakt het alleen maar nepper. Niet voor niks loopt juist le luifel.

  Ook dit is weer marktje spelen zoals je in de poppenhoek of kleuterklas zou doen. Denk je nou echt dat deze markt zou bestaan als ie bijv. in putten zou staan?

  En binnenkort gaan ze weer concertje spelen, met concertmuzikantjes, met een echt grote mensenpodiumpje (die ze in elkaar knutselen) in een loods die natuurlijk is neergezet om een mega concert te geven en met een fantastische acoustic.

  En dan gaan we weer B&Btje spelen. Ooit wel eens echt in een B&B geweest? Zij waarschijnlijk niet. Mensen worden in utopiabneergekwakt in een hoek waar een bed staat. Zouden deze mensen ook zijn gekomen als het niet op tv was? Als dit geen utopia was?

  Waarom loopt le luifel wel goed? Het is een doodgewone frietkraam wat gewoon ook echt een frietkraam is. Niks gespeeld, het is alles wat een frietkraam nodig heeft.

  Om maar te zwijgen over tattoeshopje spelen. Wat volgend jaar een schoonheidssalon is, het jaar erna een poppenwinkeltje, daarna een fotostudiootje is om vervolgens weer een kapperszaak te worden. Zo lang er mensen komen en gaan kun je geen utopia opbouwen. Daar heb je een bestemmingsplan voor nodig voor op de lange termijn.

 4. lena at 21:15

  Mark is heel veel schuld. Vooral het feit dat ze in demin staan. Als je iets niethebt kun je het ook niet uitgeven. En dat hij moeten voorkomen als boekhouder. Snap niet dat niemand daar iets van zegt.

  • anneke at 23:46

   Mark moet vanaf nu alle dagen verslag uit brengen hij moet toch rekeningen betalen kan hij meteen verslag uit brengen hoeveel er nog is ,laat hem daar maar aan zitten inplaats van achter Wilco aan te lopen als hij klaar is met administratie kan hij als nog Wilco helpen
   Ik vertrouw die twee nog steeds niet wie let er op hun wat geld betreft niemand mag hun helpen dus wat geld betreft is nooit na te gaan
   Een boekhouder gaat ook alle dagen zijn werk doen

 5. Yvon at 21:14

  Het gaat hier om de markt van vandaag,la luifel heeft goed gedraaid,in het hele bericht komen de namen Wilco en Mark niet voor en jij begint weer met modder te gooien Anneke!!
  Als de groep het geld toch opmaakt daar kan Mark toch niets aan doen!!!
  Vindt jij het een goede mentaliteit als Cio zegt,dan koop ik het eten wel van mijn eigen geld!!! Ik niet,maar hij heeft het wel gezegd!!

  • anneke at 23:34

   Ik gooi niet met modder Mark moet gewoon alle dagen verslag uit brengen hoe het er voor staat hij is van de boekhouding
   En als je mijn verhalen kent dat weet je dat ik Giorgio en geen CIO de laatste tijd ook geen donder doet maar hij hoeft niet voor iedereen eten te kopen zoals er wel eens geschreven wordt en als hij lekkere dingen koopt krijgt hij te horen je kan wel zien waar het geld zit en waarom zal Giorgio wel zijn eigen geld er aan besteden de andere hebben toch ook geld gekregen
   Je leest ook nooit wat le Luifel besteden aan aardappelen en wat ze verdienen er aan voor 10 euro krijg je patat met een snack maar dat is afzetterij het ziet er niet eens lekker uit heb eens gezien hoe het er uit zag
   En ik weet dat jij geen kwaad woord kan hebben van hun maar ik houd niet van mensen die mee lopen alleen om bang te zijn dat er op hun gestemd kan worden

 6. anneke at 21:00

  Bjorn en Giorgio waren fout maar wat doen die 4 jonge meiden dan de hele dag en dat wordt niet mee genomen
  En waarom zijn nu Chris en Laura wel in de groep dat moet je toch niet willen om met die Wilco die alles opstookt samen te werken
  Het is een puinhoop geworden van af het nieuwe jaar en zolang Mark een puinhoop maakt van zijn administratie hij er ook niet bij
  En zijn ze al uit de schulden en eten ze nog op rantsoen

  • Dusss at 21:45

   Die meiden hebben gewoon een mooie rol gekregen van John de Mol in deze soap.

   “Wacht, ik neem jullie even apart. Weet je waarom? het zou mooi zijn als jullie je passief opstellen. Want dan gaat er sensatie komen. En dat zou de kijkcijfers goed doen. Jullie rol houdt daarom het volgende in: Wees gewoon zo passief mogelijk en blijf zo lui mogelijk. Ik heb vertrouwen dat jullie dat kunnen,want daarom heb ik jullie uitgekozen. Uiteraard volgt er een beloning.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *