Gio spreekt Tineke aan

Gio spreekt Tineke aan

Gio probeert wederom een gesprek aan te gaan met Tineke. Maar van harte gaat het niet.

Gio vindt de manier waarop Tineke zich zo tegenover de groep opstelt. Tineke antwoordt geen zin te hebben en vind Gio maar een psycholoog. Gio blijft door gaan en vraagt wat de rede is. Hij wil haar alleen maar helpen. Hij heeft wel een behoefte aan een gesprek. Ook Laura vraagt de rede waarom ze niet in gesprek wil gaan. Tineke benadrukt dat ze er geen zin in heeft en Colinda die er ook bij zit geeft aan dat het misschien handig is om haar frustraties te uiten. Gaan we nou met zijn drieën beginnen vraagt Tineke geirriteerd. Je bent 60 Tineke antwoordt Gio, waarom wil je de discussie niet aan? Tineke negeert hem, en zegt dat hij zichzelf eens moet horen praten. Je hebt gewoon de ballen niet om te praten gaat Gio verder. Gio wil het papier af pakken maar dat houd Tineke tegen. Je hebt gewoon puberaal gedrag en je schreeuwt heel de tijd, ik heb er effe geen zin in. Ik draai me gewoon om en ga verder met schrijven. Gio wil graag een argumentatie, je kunt niet eens zeggen waarom niet. Colinda vind het ook geen rare vraag maar je moet met zijn tweeën tot een gesprek zien te komen. Ik probeer het al 3 dagen antwoordt Gio. Colinda zegt dat het vaak irritaties zijn die uitgesproken moeten worden. Tineke zit nog erg in haar emoties en dit tijdstip is te moeilijk nu denk ik. Gio wil haar alleen maar helpen, er zijn negatieve geluiden over haar en kan haar helpen. Jij bent misschien oud in de buitenwereld maar ik hier in Utopia. Ik wil niet dat je straks totaal afgebrand word. Tineke vind dat Gio geen respect heeft en door het schreeuwen is de bruiloft nou niet doorgegaan. Gio geeft aan verschillende keren naar haar toe gekomen is, en zij niet? Denk je dan alleen aan jezelf? Op dit moment wel ja aldus Tineke, maar ik heb nu geen behoefte aan je. Ik hoop dat jullie je morgen kunnen gedragen, om 15:00 komt er iemand voor een bruiloft. Gio vindt het positief als hij het mailtje voor zich krijgt. En vraagt waarom ze geen gesprek wil. Je geschreeuw antwoordt Tineke, terwijl er gevraagd werd of er rekening gehouden kon worden toen ik ziek was en tijdens die bruiloft. Gewoon het puberaal kinderachtige gedoe. Gio benadrukt dat ze geen last van hem zal hebben. Tineke vind dat er gewoon normaal gecommuniceerd moet worden. En dat is volgens haar heel het probleem. Je bent wel een lieve jongen maar ik hou niet van die schreeuwerige Gi. Het geluid van je is niet normaal! Als je straks naar de buitenwereld gaat kun je niet heel de tijd lopen schreeuwen. Gio antwoordt zich makkelijk aan te kunnen passen. En hij vind het gezellig als er een beetje geluid is. De twee kibbelen nog even door, en Tineke denkt dat al het geschreeuw niet goed voor zijn toekomst is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. coco at 16:14

  Tineke lijkt wel een langspeelplaat … ze blijft over hetzelfde zeuren …hou toch op mens en ga is wat doen in plaats van op je dikke kont zitten de hele dag …. wat is die vrouw lui zeg , ik hoop toch niet als ik 60 word dan ook zo ga zeuren en liegen en lui zijn

 2. Willy at 14:44

  Tineke wil maar 1 ding en dat is aandacht, zielekijk wel te verstaan,iedereen moet weten wat ze voelt en mankeert, zere vinger , koud, oh mn huid, ik zou stapel worden van dat mens. Ze loopt rond ,kijkt en doet niets, Eruit !!!!!!!!!!!!!

 3. Tineke at 14:16

  Ik vind Gio juist heel volwassen praten ten opzichte van Tineke.
  Ze luistert niet eens, want dan zou ze niet zo reageren.

 4. yvon at 13:32

  Ik weet echt niet wat ik van Tineke moet denken hoor!!!
  Haar stokpaardje is haar leeftijd,ze is toch niet gedwongen om in Utopia te stappen,je weet als je in een groep van 15 personen zit,er heel wat herrie om je heen is.
  De jongen mensen vind ik meer volwassen als Tineke!!!
  Wat een misselijk mens ben jij,altijd weg lopen als het erop aan komt,een heel onvolwassen gedrag!!een kinderachtige drammerige dame.
  Gio goed gedaan!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *