Gio en Laura over Naomi en hun relatie

Gio en Laura over Naomi en hun relatie

Laura en Gio hebben gezellig in het zonnetje zitten praten. De twee hebben het over de relatie met Naomi. Hoe gaat het verder verlopen?

Gio geeft aan dat hij niet verbonden wil zijn binnen Utopia. En zeker niet als hij naar buiten loopt, dan krijgt Naomi mogelijk het gevoel ik wil hier niet meer zitten. We zijn hier alleen naar binnen gekomen en je weet niet hoe het in de buitenwereld is. Ze vind mij super leuk en ik haar maar ik denk dat het verstandig is om geen relatie te nemen. Vooral met het vooruitzicht dat ik hier niet super lang blijf en zij waarschijnlijk wel. Ja antwoordt Laura, ik denk dat haar avontuur pas begint als jij weg bent. Dat komt omdat ze veel met jou samen is en je ziet dat ze heel de dag bij je wil zijn. Ik heb dat al tegen haar gezegd, het is de eerste paar weken zwaar maar daar kom je overheen. Ze doet fotoshoots en verder ontwikkelt ze zich niet echt, terwijl ze zo kan groeien. Ik kan nu wel op mijn knieën gaan en haar verkering vragen maar ik wil dat haar niet aan doen antwoordt Gio. Het is gewoon veel gezeik, al die imbecielen die zeggen dat ze dom is en dat ik haar gebruik. Moet ik voor die mensen een relatie aangaan? Nee absoluut niet antwoordt Laura, en zeker niet als je binnenkort gaat. Ik probeer haar het wel eens uit te leggen maar ze wil het er niet over hebben. Gio geeft aan ook vaak gesprekken aan te gaan en krijgt dan hetzelfde te horen. Ze is gewoon stapelverliefd op je, maar zorg wel dat je iets leuks voor haar verjaardag koopt adviseert Laura. Heb je nog suggesties vraagt Gio. Laura antwoordt een vrouwen dingetje, de vorige keer heb je haar een armbandje gekocht. Ja antwoordt Gio ik heb er weer 2 gekocht, die andere laat steeds los. Ik zou zeggen maak haar wakker met een lekker ontbijtje gaat Laura verder. En verwen haar lekker heel de dag, in de avond wil ze een feestje. Als je dan nog een cadeautje doet, een ring zou ze ook wel leuk vinden maar weet niet of je dat te heftig vindt. Gio antwoordt te kijken, hij had al van alles op de computer staan. Hij heeft wat armbandjes en een stoel als geintje wat ze wilde. Laura benadrukt Naomi wel op te vangen als Gio gaat. Ik ben een voorbeeld voor haar, ik ben Vanes en Lot kwijt geraakt. Ja zegt Gio en jij gaat ook lekker door. Ja zegt Laura, maar af en toe vraag ik me wel af waar doe ik het nog voor. Is dit de ideale samenleving? Het is geen eenheid meer. Daarna gaat het gesprek nog even verder en ook Tineke wordt besproken dat kun je in onderstaand filmpje nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. rene at 13:05

    Helmie heb je wel eens gehoord dat mensen die daar op bezoek komen praten dus ook over Rienk en Nicoline ,,dus zo weet hij het

  2. Helmie at 15:24

    Hoe weet Gio dat Rienk en Nicoline niet meer bij elkaar zijn?? Ze mogen toch geen contact met de buitenwereld hebben???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *