Ivan en Naomi in gesprek omdat ze weinig doet

Ivan en Naomi in gesprek omdat ze weinig doet

Ivan en LauraB hebben eerder deze middag een gesprek gehad. Ivan gaf toen aan dat hij zich aan een aantal bewoners ergert. Hij noemt verschillende namen: Gio, Naomi en Tineke. In zijn ogen doen ze te weinig. Daarom besluit Ivan het gesprek met Naomi aan te gaan en haar aan te spreken.

Naomi heeft eerder al aangegeven dat Ivan soms erg direct zijn irritaties of mening uit. Daarom besluit Ivan het deze manier iets subtieler aan te pakken. Ik wil jou absoluut niet zwart of bang maken. Ik probeer je zeker ook niet te intimideren begint Ivan met zijn gesprek.  Maar hij wil Naomi motiveren en hij mist enthousiasme bij haar. Je bent bezig met leuke dingen, maar je laat de blijdschap te weinig zien. Als je dat meer doet krijgen de bewoners ook een beter idee dat je daadwerkelijk aan het werk bent en wordt de waardering groter aldus Ivan. Naomi begrijpt zijn punten en vindt het fijn hoe ze hem aanspreekt. Ze geeft toe fouten gemaakt te hebben met andere projecten. En door deze punten weet ze wat ze moet doen in de toekomst. Ook zal ze meer hulp gaan vragen en niet te lang wachten bij bijvoorbeeld het beantwoorden van mailtjes. Maar natuurlijk ook projecten anders aan te pakken. Een persoonlijk leermoment voor Naomi, maar ook voor Ivan. Hij heeft ondervonden dat een zachtere aanpak vaak beter effect heeft…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 00:17

  Heb het verhaal van Hortence proberen te ontcijferen maar volgens mij moet het zijn
  Dat Giorgio van de een vrouw naar de andere vrouw gaat en make meiden dat weten jullie toch wel MAKE -UP zal dit het zijn

 2. lena at 22:24

  Snap je reactie ook niet zo goed hortense. Ik probeer een beetje te puzzelen maar kom er niet uit. We komen allemaal uit een vrouw. Of misschien er ook mannen die kinderen baren ik weet het niet.

 3. Ladybug at 21:07

  ben het met Anneke eens. Waarom kunnen ze niet in een centraal open en eerlijk tegen elkaar zeggen wat ze van elkaar vinden? Wel denk ik dat er dan een neutraal persoon bij moet zitten die dit gesprek in goede banen leidt. Nu is het roddelen op het bankje en buiten de groep om spreekt 1 persoon iemand die niet functioneert aan. Dit kan niet goed zijn voor het opbouwen van een groepsgevoel.

 4. anneke at 19:26

  Ze hebben een hele grote tafel ga er allemaal aan zitten en zeg wat iedereen dwars zit , het is maar 1 op 1 gesprek er kan dan eindelijk gezegt worden wat je van de andere denkt .
  Je hebt aan de tafel een beter gesprek dan op de bank zitten ze verder van elkaar

 5. Sylvia at 17:54

  Ik snap weinig van je reactie, erg vaag allemaal. Wat bedoel je met ‘die vent komt uit een vrouw dat hij vrouwen zo behandelt’?? en ‘ze heeft uren nodig voor haar make’. De 2e zin is ook erg vaag. Lastig lezen zo’n reactie. Weinig duidelijkheid.

 6. Hortence at 17:38

  Die Naomi heeft geen schaamte .Die Gio doet haar gewoon naar beneden halen.Die vent komt uit een vrouw dat hij vrouwen zo behandelt.Ze heeft uren nodig voor haar make .Weg met haar .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *