Reading aanmeldingen dates Tineke.

Reading aanmeldingen dates Tineke.

Laura en Gabriëlle laten Colinda een reading geven van de aanmeldingen voor de (blind)dates voor Tineke.

Laura zegt tegen Colinda dat ze een aantal mensen heeft voor de date voor Tineke, ze wil graag weten hoe Colinda daar over denkt en wellicht dat zij een reading kan geven. We hebben er vier tussen zitten en met één hebben we wel een klik, Gabriëlle beaamt dit. Colinda zegt, zullen we het in de wellness doen, dat is een goed idee. Colinda vraagt heb je alleen foto’s of ook geboorte datums. Ook, zegt Laura. Colinda zegt dat ze de gegevens van Tineke al heeft. Gabriëlle zegt dat dat ze niet zullen zeggen welke zij een klik hebben, maar willen uitvinden of Colinda wellicht ook dezelfde persoon zou uitkiezen.Colinda zegt dat ze voorlopig even kijkt naar de numerologie (paragnostentaal) en naar karakters en vormingen of deze wel bij elkaar passen, want dan heb je sneller een klik. Moet er één uit komen of mogen er ook twee vraagt Colinda aan Laura en Gabriëlle, in principe maakt dat niet uit, zegt Laura, maar wij hebben er met één een klik, we zagen ze en zeiden beide, “Ja, die is het”.  Ze gaan beide tegenover Colinda zitten en Colinda wil wat wierook aansteken en vraagt of er bezwaar is, helaas heeft niemand een aansteker bij zich, dus dan maar zonder wierook. Eenmaal zittend aan tafel vraagt Laura, wil je er één zien. Ja, zegt Colinda en maak niet uit wie. Gabriëlle zegt nog even dat ze willen weten wie het beste bij Tineke past. “The first one”, zegt Laura en Colinda gaat aan de slag. Er is een stilte, want Colinda schrijft enkele dingen op wat ze in de foto ziet. Op een gegeven moment zegt Colinda dat ze niet naar het gezicht kijkt maar alleen even het karakter naar voren gooit. Het is een man die een doorzetter is, veranderlijk van aard en wel creatief ondernemend is. Dat is wel iets waar Tineke voor zou vallen, echter zou het kunnen botsen, omdat Tineke vrij dominant is. De volgende persoon is een vrouw, Tja, zegt Gabriëlle, mannen en vrouwen mochten zich aanmelden. Colinda gaat weer aan de slag en geeft later aan dat ze heel vasthouden kan zijn in haar doen en denken, iemand die trouw is en ze houdt van harmony en gezelligheid. De derde komt aan beurt, een man. Colinda zegt, deze man heeft een onderneming met zich meegenomen, dat wil zeggen van huis uit, een man die alles lekker aanpakt, van karakter kleurrijk is, veranderingen aan durft te gaan en iemand die energie aan wilt gaan, hij kan ook goed met mensen omgaan die problemen hebben. Ook de vierde man komt aan de beurt. Colinda begint te praten en zegt, dit is ook een man die ondernemend van karakter is, maar ook daarvoor zijn lessen krijgt, vasthouden op zichzelf is, het is een man die veel verliezen kent, heeft veel verliezen meegemaakt in zijn leven, maar ik vind hem niet dominant genoeg. Gabriëlle zegt, dan gaat Tineke over hem heen lopen. Nadat Colinda dat gezegd heeft, geeft Gabriëlle aan dat het wel onze favoriet is. Colinda zegt, ja, het is wel een mooie man en een gevoelige man, dat heeft hij van thuis meegekregen. Colinda zegt zelf dat ze die vrouw en de derde man als favoriet ziet en het beste zou passen bij Tineke.
Wie oh wie zou het worden, morgen worden de personen uitgenodigd en dan weten we meer, wellicht is daar dan ook een leuk filmpje over en zullen we morgen over schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 20:43

    wat is dit , een persoon aanvoelen , die zijn toestemming er niet voor heeft gegeven , van te voren gaan aanvoelen of hij deugt of niet , colinda kun je niet maken , dat heet prive , gewoon personen laten komen en kan ze zelf kiezen , colinda heeft er al een paar keer naast gezeten , gewoon zelf laten kiezen , als medium hebben wij een code , beroeps geheim , vooral als de persoon het zelf niet weet . tenzij je toestemming heb , zoals mensen naar de tv bellen , die kiezen er voor . maar voor de rest is het geheim , dus ook niet aan laura en laura b ook al vragen ze wat het voor een persoon is . meid waar ben je mee bezig , je lapt alles aan zijn laars .

  2. anneke at 19:14

    Kan Tineke zelf niet beslissen welke man er mag komen om te daten, wordt er weer voor haar beslist.
    Het is volgens mij de derde of vierde keer wat heeft ze er aan in UTOPIA niks hij mag er toch niet in na het gesprek.
    Wel leuk (weer) maar het brengt geen geld op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *