Ivan een romanticus?

Ivan een romanticus?

Ivan is hij dan toch een romanticus?
Onze update zojuist, 8 Maart 2015 hebben jullie misschien al gelezen?
Inmiddels is het 20:41
Wat wij op de live stream zien? Het verhaal krijgt later nog een staartje…… (nemen wij aan).
Wij zien dat Ivan druk bezig is in de keuken. Maar voor wie? Wij denken wel voor zijn liefje Nicole, maar het is natuurlijk een vraagteken.

Een tafel vol kaarsen in de vorm van een hartje en een vrouwvriendelijke maaltijd (een salade met olijven). Vorige week werd Ivan nog uitgemaakt als “vrouwonvriendelijk”, maar aan dat imago wordt gewerkt. Hij lijkt vandaag – op Internationale Vrouwendag de dames te gaan verrassen!  Ivan past zich dus goed aan, aan onze Westerse wereld.

Wat denken jullie, zal Nicole, of voor wie dit ook bedoeld is, dit gebaar waarderen? En als ze het weet te waarderen, zou ze dan morgen mogelijk ontbijt op bed krijgen? (mogelijk is de verrassing voor alle dames binnen de poort, want wij zien op de foto dat het meer dan een maaltijd voor 1 persoon is).

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 00:11

  Dusss je hebt het druk drie keer je mening het zal wel niet veel geweest zijn aangezien ze op randzoen zijn maar wel lief bedoeld

 2. Dusss at 22:17

  Een utopia gaat het niet worden. Binnen een utopia is iedereen aangewezen op zichzelf. 1. Het voedsel verkrijgen van buitenaf moet worden stopgezet en alles moet zelf verbouwd worden 2. Het nederlandse rechtsysteem is niet geldig hierbinnen. 3. Er moet bijv. eigen politiebureautje komen. 4. Niet de poort uit mogen bij medische mankementen. Dat moeten ze zelf behandelen. Desnoods door een eigen arts erin te zetten. 5. Geen contact met wie dan ook buiten de eigen gecreeerde utopia. 6. Het terrein moet ver buiten enige vorm van beschaving liggen (niet op een industrieterreintje waarbij op het utopiaterrein op sommige punten camouflagehekken zijn neergezet).

 3. Dusss at 22:05

  Wanneer kom er binnen utopia een kalifaat of zijn er wat seperatistjes die wat land komen inpikken. Nu het toch een afspiegeling is…..

 4. Dusss at 21:55

  Tsja, al die nationale dagen. Zijn uberhaupt kansloos. Het zou elke dag gewoon die dag moeten zijn. Waarom dierendag? Kun je niet gewoon elke dag gewoon met je huisdier omgaan. Geldt hetzelfde voor vrouwen (en mannen en kinderen).

  Ik zie binnenkort ook nog een plekje voor nationale aambeiendag komen.

  En over ivan. Daar zit het hart wel op de goede plaats, daar zit gevoel in en hij kan moeilijk omgaan met onrecht. Er Zit een beetje temperament in. Maar naar mannen soms ook. Bij vrouwen wordt dat als vrouwonvriendelijk gezien. Maar wat hij deed naar patrick (ook al verdiende hij dat wel) is dat dan niet manonvriendelijk? En echt er zitten er een paar bij die veel onvriendelijker zijn en achterbakser. Hij gooit zn klep wel eens open. Heerlijk!

  • adriana46 at 22:52

   Heerlijk Dusss , wat een perfecte humor! ik zat te schateren van het lachen toen ik jouw opmerking las: nationale aambeiendag, hoe verzin je het? Super humor, zo’n collega op het werk en dan zou ik fluitend naar mijn werk gaan 😉 . Jouw mening over Ivan deel ik voor de volle 100% Het hart inderdaad op de juiste plaats, een fijn gevoel dat hij ook uitstraalt, echt en gemeend en geen act voor de camera! En de vergelijking die je maakt met vrouw- en manonvriendelijk, ook daarin heb je gelijk. Dussss Dusss (leuk driemaal s)….. 🙂 ik ben het met je eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *