Krijgt Klavertje een broertje of zusje?!

Krijgt Klavertje een broertje of zusje?!

Goedemorgen Utopia! Vandaag staat de markt op het programma en dat betekend dus vroeg opstaan! De bewoners hadden afgesproken om 7:30 in centraal te gaan maar dat is niet gelukt. Rond 8:00 begon het gezamenlijke  praatje pas. Uiteraard over de markt, de taken worden verdeeld en er zijn vandaag 21 standhouders. Iedereen krijgt een papier met hoe en wat:

Le Luifel: Mark en Wilco
Pannenkoeken: Joey
Merchandise: Nicole & Ivan
Verkoop magazine: Gaby & Gabriëlle
Foto’s: Naomi
Rondleidingen: Chris
Entree & verkoop pittenspel en 3D poppetjes : Gio
Verkoop armbandjes: Laura en LauraB
Runners: Wilco, Ivan, Bjorn

Maar dan nu over Klavertje, die krijgt misschien een broertje of zusje. Want er is bezoek vroeg in de morgen! De mevrouw komt voor de koe om haar te insemineren. De koe wordt vast gezet door Gio en dan kan de mevrouw overgaan tot actie. Het duurt ongeveer 6 tot 9 weken voordat we weten of de koe drachtig is voegt ze eraan toe. Gio vindt het allemaal leuk en zegt dat de koe nu misschien wel weer zwanger is. Hij bedoeld natuurlijk drachtig! De mevrouw maakt een factuur klaar en de kosten van het kunstmatige insemineren is 25 euro. Geen geld aldus de ex boekhouder. Zou Klaver een broertje of zusje krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *