Laura twijfelt of ze Utopia gaat verlaten

Laura twijfelt of ze Utopia gaat verlaten

Laura en Naomi zitten gezellig te kletsen. Eerder liet Laura al een beetje doorschemeren dat ze plannen had om te gaan. Dit zou rond 24 april zijn omdat ze dan borgvrij Utopia mag en kan verlaten. Echter blijkt de bewoner nog een beetje te twijfelen.

Laura zegt tegen Naomi dat door de markt, en de B&B ze toch wel begint te twijfelen, het is nu al 22 maar! Maar ik ben wel trots op mijzelf wat ik heb neergezet en dan is dat in é;en keer weg. Ik weet hoe leuk het buiten is maar het is wel weer het normale leven. Hier is het ook echt leuk en dat besef ik me steeds meer. Naomi vindt het ook wel raar, ze zou nu wel graag naar huis willen. Laura antwoordt dat het voor haar lastig is, Lotje en haar vriendin die zwanger is maken haar aan het twijfelen. Laura lijkt het dus wel naar haar zin te hebben. De twijfel is dus echt aanwezig, maar wat zal ze doen, Utopia verlaten of toch blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *