Een model carrière voor Chris

Een model carrière voor Chris

Terwijl Chris druk in de tuin bezig is ontvangt Laura een mailtje. Het resultaat van Chris zijn fotoshoot mag er wezen en dat vinden de Utopia fans ook. Laura en Colinda lezen het mailtje door. Waarin de persoon zich afvraagt of het mogelijk is om voor een jonge dame die fan is van Chris een poster te maken. Hij hoort graag wat de mogelijkheden ervoor zijn. Tineke en Laura lachen, Laura vind het erg leuk en Tineke voegt er lachend aan toe Chris boven bed! Vervolgens loopt Laura richting Chris om het mailtje nog een keer te laten zien. Chris zo nuchter als hij is antwoordt dat hij er niks mee kan, hij is voor de tuin. Maar als iemand van de merchandise er iets mee wil doen, doe het. Ik weet ook niet hoe het werkt of gaat. Laura adviseert om wel posters te maken, dat kunnen wij wel voor je. Dat gaat zeker wel verkocht worden. Chris vindt het hartstikke leuk en Laura stelt voor dat ze het met Bjorn gaat regelen. Chris gaat akkoord en vind het wel een leuk idee. Ligt er een model carrière voor Chris in het verschiet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:47

  Leuk voor Chris maar waarom lezen hun de mail van Chris hebben ze nog geen eigen mail box iedereen leest ook maar mail van elkaar
  Hadden ze dat maar gedaan met die band of is dat nu geregeld

  • adriana46 at 14:49

   Precies Anneke, daar wordt de privacy aardig geschonden! 🙁 En heel correct jouw opmerking “hadden ze dat maar met de band gedaan”. Het is met die band zover ik begreep geregeld. Ze hebben geen recht op vergoeding. Als de Utopianen het hard zouden willen spelen, dan kunnen zij een claim leggen op de band in kwestie voor gederfde inkomsten omdat de band op de bewuste avond niet aanwezig was.

   • anneke g at 17:17

    Zullen ze daar er niet aan gedacht hebben het zal toch wel ze vinden dat ze slim zijn je hebt thuis toch ook je eigen e-mail box met code anders gaan ze nog in je mailbox kijken
    Neem dan ieder zijn eigen mail box en van het bedrijf een aparte ik zie wel 2 lap-tops doe dan een voor het bedrijf ander voor persoonlijke mail of zijn wij dan dom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *