Bjorn: waarom gunnen wij elkaar niets meer?

Bjorn: waarom gunnen wij elkaar niets meer?

Bjorn: “waarom gunnen wij elkaar niets meer”, dat vraagt hij zich af.

Bjorn is er nog steeds van onder de indruk dat de 60’s & 70’s party geen groot succes was. Het was dan wel gezellig, maar er waren gewoon te weinig mensen. Bjorn weet ook wel waardoor het probleem is ontstaan. Het was namelijk de voorbereiding: één week van tevoren alles plannen en regelen is te kort. Maar dat is niet het punt wat hem dwars zit.

Bjorn spreekt zich dan ook uit: “Ik vind het zo raar. Ik heb het idee dat we elkaar niets gunnen. De meeste hebben het wel over gunnen, maar menen er geen kl*te van. Er wordt niet gepraat over “onze” evenementen, maar over “zijn” evenement. Dat vind ik zo erg en zo raar. We kraken elkaars evenementen af, terwijl het een mooie inkomstenbron is.”

Gabriëlle probeert Bjorn gerust te stellen door te zeggen dat iedereen gewoon vertrouwen moet hebben. Maar Bjorn laat zich niet door Gabriëlle gerust stellen en geeft als antwoord: “Door andere evenementen af te kraken? Je kan toch niet zeggen dat iets niet loopt, wanneer het evenement nog niet bezig is?”

Op dat moment heugt Gabriëlle zich, dat Giorgio ooit heeft beweerd, dat iedereen na elk evenement met de billen bloot  moet, maar dit gebeurt helaas niet. Er wordt liever op een andere manier over elkaar gesproken. “Zo zijn mensen, het gros in ieder geval”, besluit Bjorn.

Wat denken jullie, zullen de Utopianen in de toekomst dan eindelijk eens meer samenwerken tijdens en voor de evenementen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. ron en ietje at 16:01

  Er gaan wel meer dingen fout op organsatie gebied.
  Wij kregen een bevstiging dat we op de markt staan op 12 april en vandaag tot mijn verbazing de mededeling dat er teveel animo was en dat er meerder van onze soort stands zouden staan.
  Nu ik zal je zeggen we hangen ze op aan hun toezegging en eisen nu de stand op op 12 april as. anders breekt de pleuris uit.

  • anneke at 18:54

   Ik zal zeggen des te meer des te beter , maar hoeveel staan geld moet je betalen om daar te komen en hoeveel moet je afstaan van je verkoop.
   Van wie kreeg je bevesteging en van wie kreeg je af bericht

 2. Ronald at 01:14

  Het probleem in utopia 2.0 is dat er totaal geen creatieve mensen meer in zitten.
  Charlotte, Nicoliene, Isabella, verzonnen steeds weer nieuwe uitdagingen en voerde die dan ook meteen uit ook als de andere er niet echt voor waren.
  Ieder van hen gingen in de aanval net zolang tot hun doel bereikt was, dit zorgde er voor dat andere ook groeide en dingen wilde verwezenlijken.
  Maar nu kijkt iedereen naar elkaar en als de een niets doet hoeft de andere dit ook niet, en als ze iets verzinnen is het allemaal wat al eens gedaan is, zuivel producten, mode ontwerpen, eten maken, hangen op feestjes, enz. dus niets nieuws.
  Ik heb per 1 januari mijn pasport opgezegd en dat was vind ik mijn goede idee, en jammer maar ik ben er wel blij om.

 3. Ladybug at 20:25

  Het is niet onaardig bedoeld Anneke g, maar als ik jouw reacties lees denk ik wel eens;
  zijn de komma’s , de punten en je hoofdletters van je toetsenbord afgevallen?
  Kom op meid, zet ze er weer op.

  • anneke g at 23:13

   Ladybug Marja en Sylvia ik zal er aan denken het wordt me vaker gezegd door mijn zus.
   Ik ben er niet boos over maar wat vinden jullie van mijn opmerking, daar gaat het toch om.

  • anneke g at 00:06

   En nog even dit (niet kwaad bedoeld) maar zo praat ik ook.
   Mijn zus zegt wel eens blijf adem halen want ik praat aan een stuk door, en je moet er aan denken als je adem haal is dat een punt of komma , ze moest erg lachen om jullie opmerking

   • Sylvia at 00:39

    Dat vind ik heel sportief van je. Ik zal voortaan commentaar geven op je reactie en niet op je taalgebruik!! Toppertje, en adem blijven halen hè;-))

 4. Marja at 17:25

  Het zou makkelijker te lezen zijn Anneke G. Als je af en toe eens een punt zou zetten. Een nieuwe zin met een hoofdletter beginnen kan natuurlijk ook.

  • Sylvia at 17:56

   Dat ben ik met je eens.. makkelijker om te lezen, sorry Anneke maar zo is het. En je gebruikt iedere keer het woordje ‘hun’ waar ‘zij’ of ‘hen’ zou moeten staan. En af en toe een komma zou ook helderder zijn. Dan komt de boodschap beter over i.p.v. dat we moeten puzzelen ‘wat staat er nou eigenlijk’.

 5. anneke g at 16:55

  Ja net wat er staat ze gunnen elkaar niks maar wel op de persoon katten bewoners werk met elkaar dat kon vorig jaar ook waarom nu niet en heb het idee dat jullie elkaar ook niet mogen vooral de nieuwe van af Gabriella en Gaby vinden jullie elkaar niet meer aardig en jullie stoken ze op om wat te doen maar ho maar om met hun het verder uit te werken Laura B heeft op iedereen wat aan te merken maar zelf ho maar de laatste maanden is het slecht met je gesteld vorig jaar toen de andere meiden zoals Charlotte en Isabelle er was werkten je wel met de meiden samen waarom nu niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *