Naomi heeft geen zin in een feestje

Naomi heeft geen zin in een feestje

Naomi ligt in bed met de laptop en het lijkt er op dat haar niets kan interesseren, ondanks ze vandaag jarig is en een feestje staat te wachten, maar ze voelt zich niet lekker genoeg om te feesten. Ze heeft namelijk veel pijn aan haar spieren.

Giorgio komt naar haar toe en zegt weet je hoeveel mensen in de buitenwereld die het hele weekend hun verjaardag vieren, Naomi zegt, Ja, maar…. en Giorgio zegt haar na met een apart stemmetje, “Ja, maar, we zijn hier niet in de buitenwereld”. Naomi vervolgt met, waarom is het vandaag zo’n stomme kutdag. Waarom dan vraagt Giorgio, waarop Naomi zegt, wat gaan we dan vanavond doen, niks? Giorgio zegt, jawel, ik heb namelijk wat anders voor jou, een massage duurt sowieso al lang en daarnaast heb ik een lekker bri-tje van een mooi jaar en ik had ook een port salut, ik had een grote fan van port salut, die had het nog nooit gegeten zij ze en die frat ineens mijn port salut weg, het is allemaal leuk en aardig. Naomi reageert niet echt enthousiast en zegt, doe maar dan. Giorgio zegt, wat dan, vanavond, morgen of overmorgen? Naomi zegt het niet te weten en zegt ook dat het er niet van komt. Inmiddels is LauraB er bij gekomen en vraagt aan Naomi, wil je vanavond dan, waarop Naomi antwoordt, nou, nee, ik voel me niet zo lekker, mijn benen…. ik kan bijna niet staan zo lang, zo’n pijn doet het, ik kan gewoon niet lang staan. Giorgio zegt, we kunnen moeilijk een stoel neer zetten, of we moeten zo’n stoel doen met rolletjes daaronder, dan kunnen we je er gewoon doorheen duwen. LauraB zegt, je weet zelf het beste wat je lichaam aan kan of niet. Weet je wat het is, zegt Giorgio, als we vanavond het feestje doen dan heb je daarna een paar dagen last van je benen, je armen gaan nu al een stuk beter, gun jezelf nog even een beetje rust. Je bent te mooi om nog een week in je nest te liggen. Uiteindelijk geeft Naomi aan dat ze morgen een feestje wil, wel met tegenzin. Deal zegt Giorgio, doen we. Op andere dagen wil Naomi het niet, omdat dan ook de B&B in gebruik is en ze wil niet dat er vreemde mensen bij zitten, dat vind ik super kut, ik wil het alleen met jullie. Doe het dan op zondag zegt Gi, dan is er geen B&B, dan maak ik ook nog soep voor je verjaardag. Wederom geeft Naomi ongeïnteresseerd antwoordt en zegt, doe maar dan. Uiteindelijk is het zondag de deal.

Nu is nog de vraag of het überhaupt zondag door kan gaan, zou Naomi opgeknapt zijn met een aantal dagen rust om haar benen op gang te krijgen, dat ze zichzelf lichamelijk weer beter voelt, zou het een leuke verjaardagsparty worden?.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ronald at 09:21

  Ben benieuwd hoe lang het nog duurt voordat iemand in die loods haar zat is, ze kan de naam ( Isabella) niet meer horen omdat ze wel beseft dat ze daar nooit aan kan tippen, dat Isa haar naam nog rond gaat bewijst wel hoeveel invloed zij heeft gehad binnen Utopia het duurt niet lang meer voordat Giorgio dat ook inziet en gaat erkennen.
  Hij mist iemand die hem stimuleert en uitdaagt maar ook schijt aan hem heeft als het moet, daar zal Naomi nooit aan voldoen! Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat hij vertrekt omdat hij te laf is om de relatie gewoon te beëindigen, tijd zal het leren.

  • anneke at 14:20

   Isabella heeft nooit zoveel aan dacht van hem gehad omdat die der eigen wel redde.
   Ze heeft Isabella er uit gestuurd om dat ze hem wel wilde hebben maar ze krijgt nog niet genoeg aan dacht van hem die ze wil.
   Hoorde gisteren dat Laura zei koop een ring hoe dom kan je zijn om dat te kopen straks denkt ze dat ze verlooft zijn .
   En ik denk dat ze nog meer aan dacht wil hebben maar hij wil niks van der ja geloof jij dat hij heeft het lekker warm in bed

 2. Mikey****** at 07:09

  geef dat kind eens een flinke schop onder. Haar kont…wat een verschrikkelijk infantiel geval. Bah. Ze kan dan wel last van haar spieren hebben…als er drank…een feestje of. Dansen is dan is ze beter. Misschien helpt het als ze eens gaat werken en minder op haar nest ligt te stinken…lui nest…daar wordt je stijf van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *