Bewoners uit Utopia spelen een rol?

Bewoners uit Utopia spelen een rol?

De vraag die velen zich stellen, spelen de bewoners uit Utopia een rol of is het allemaal echt wat er gebeurd? De Telegraaf plaatste een artikel waarin Hummie van Tonnenkreek oud eind redacteur van Big Brother een aantal opmerkingen maakte.

De bewoners van Utopia spelen eigenlijk de rollen die de kijker van hen verwachten. Dat zegt Hummie van der Tonnekreek, de vrouw die hielp Big Brother groot te maken. “Het zouden net zo goed acteurs kunnen zijn.”

Hummie, die furore maakte als hoofdredacteur van Big Brother, denkt dat Utopia juist door programma’s als Big Brother een echte soap is geworden. “Het genre heeft zich verder ontwikkeld. Dat mensen in een huis vol camera’s wonen is geen shock meer. Het is nu net Goede Tijden, Slechte Tijden.”

“Mensen kijken om te ontspannen, het is niet iets waar je het de volgende dag over hebt bij de koffieautomaat. Tenzij er iets heel spectaculairs gebeurt. Maar de vraag over de ideale samenleving is al heel lang niet meer gesteld.”

Bron Telegraaf.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 20:30

    Hummie bedoelt niet dat het acteurs zijn, maar dat mensen zich gaan gedragen als acteurs, dwz ze gaan sterotype gedrag vertonen waarvan ze denken dat dat goed ligt in de groep of bij de kijker (vaak ten onrechte, denk ik zo!). Aan de apathie en de enorme stemmingswisselingen bij allemaal kun je wel zien dat het geen echte acteurs zijn. Maar soms doen ze zeker ‘gescripte’dingen waarvan ze denken “dat staat spannend op tv!” [Chris zei dat toen min of meer, toen hij die steen gooide!; veel over-the-top acties van Wilco vallen hier duidelijk ook onder] of omdat ZK ze een hint geeft [ga even die-en-die uithoren op een bankje]. Ik geloof niet in betaalde opdrachten van ‘Achter’.

  2. Marcel at 20:24

    Ja het is allemaal tievie!! mensen zien graag drama of ruzies en dat gebeurd ook steeds.
    Utopia 1.0 was nog reality omdat alles basic was,de nieuwe bewoners in 2.0 weten hoe utopia werkt en maken nu lekker leedvermaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *