Keuringsrapport Le Luifel

Keuringsrapport Le Luifel

Het keuringsrapport van Le Luifel is binnen en Mark is Wilco aan het zoeken. Wanneer Mark hem gevonden heeft zegt hij tegen hem, Hé, we hebben net toevallig een mailtje gehad van de quality, we hebben één 10, één 10 hebben we. Wilco vraagt voor wat? Mark zegt voor het bereidingsproces, de bouw een 3, hygiëne 4,5, de rest is niet te verstaan.

Later gaat Mark en Colinda het mailtje bekijken, hij zegt tegen Colinda, we hebben een mailtje gehad van de keuringsdienst, van die quality manager. Colinda vraagt wat dan. Eerst gaat Mark de mail geheel lezen en lacht bij sommige stukken, daarna zegt hij, kijk, schoonmaak niet aanwezig, een schoonmaakplan maken. Een registratielijst ontbreekt, dat weten we wel, maar we leggen het niet vast. Kijk zegt Mark tegen Colinda, het zijn allemaal dingen die weten we wel, maar die moeten we registreren. Er zijn geen desinfecterende…..  De thermometer van de keuken, dat is de thermometer van de keuken die we gebruikt hebben. Dan zegt hij iets over een kleine pan, die was iets te hoog, bereidingsruimte was niet schoon, bepaalde dingen moesten worden af gekit. Er moet een blauwe lamp komen. Er stond een jerrycan met brandbaar spul, Mark zegt tegen Colinda dat Wilco zei, “Ja, maar die gebruiken we niet”. Colinda zei op een gegeven moment, nou ja, het zijn mooie verbeterpunten. Mark zegt, ik dacht alleen dat de oven vervangen moest worden dus ik dacht, ik ga aan de slag en toen ineens “pling” (het mailtje). Mark en Colinda lachen heel wat om het mailbericht en is niet duidelijk te volgen waarom zij lachen. Later zegt Mark wederom, kijk, de branddeken is te weinig, maar dan de brandblusser die daar tussen staat, die moet meer naar de branddeken toe. Er zijn ook enkele punten bij die goed zijn en die zijn volgens Mark het belangrijkste.

Er zijn uiteraard punten die aangepakt moeten worden, verbeterpunten zoals Colinda dat vertelde, zou het Mark en Wilco lukken om alles goed te krijgen in Le Luifel, zodat er een her keuring plaats kan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke g at 23:06

    Dat gaat meer kosten dan die 3000,00 euro en hoeveel gaat het dan wel kosten.
    Ik dacht dat Wilco niet meer mee deed ziet hij weer euro tekens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *