Tineke en Bjorn in discussie over de trouwerij

Tineke en Bjorn in discussie over de trouwerij

Gisteren avond hadden Tineke en Bjorn in discussie over de trouwerij. Dit filmpje begint dat Bjorn geïrriteerd met Tineke praat. Wat blijkt, Tineke was boos dat Bjorn tijdens het onderhoud over de trouwerij wat tegen Ivan zei. Bjorn zegt boos, :”ik ben klaar met dat gedoe, als we niet eens kunnen praten, kunnen wij er beter mee stoppen. Ik vraag of je tijd hebt”. Tineke komt er weer tussen. Bjorn zegt dan ook “laat mij even uitpraten!  Er komt een mailtje, ik zie dat, ik kijk uit nieuwsgierigheid, ik roep wat tegen Ivan, als jij daar een probleem mee hebt! Vervolgens vind jij dat een probleem, dan kun jij dan toch zeggen. Maar dat zei je niet, je pakt je boeltje op en mompelt wat en loopt weg, Dinsdag of Woensdag”. Bjorn vind dat Tineke hierover eerlijk moet zijn. Hij heeft nu tijd voor haar en gaat er nu voor zitten, Tineke moet niet zo raar doen vindt Bjorn.

- trouwerij def2

Nu gaan ze dan verder met de besprekingen omtrent de bruiloft. Het gaat over wat prijsinformaties voor de bruiloft. Het lijkt Bjorn verstandig om wat meer bedrijven aan te schrijven. Bjorn zegt niet te weten hoe Tineke dit “buiten” regelde. Maar het lijkt hem het beste tien bedrijven aan te schrijven, want prijzen veranderen en niet altijd zijn groothandels goedkoper dan de supermarkt. (even gaan de beelden in het toegevoegde filmpje tussendoor naar Gabriëlle en Laura die op de slaapkamer staan en vervolgens naar beneden gaan om nog een “bakkie koffie” te halen). Dan krijgen wij weer Bjorn en Tineke in beeld. Die zijn nog in gesprek over de bruiloft. Wij horen dat er getwijfeld wordt of er cupcakes of een bruiloftsstaart moet komen. De bruidegom gaat schijnbaar voor cupcakes maar mogelijk wil de bruid een bruidstaart. Een bruidstaart is volgens Bjorn  tussen de 100 en de 500 Euro, dat ligt aan de grootte en de passie waarmee de taart gemaakt wordt. Bjorn zegt dat er wat foto’s getoond moeten worden. Want welke vorm de taart moet krijgen, dat bepaalt het bruidspaar; modern of klassiek, evenals de smaak. De basiszaken kunnen al aangevuld worden vertelt Bjorn, de rest is smaak. Maar de prijzen van de basis kunnen dan al wel aangevraagd worden en kunnen diverse offertes met elkaar vergeleken worden.

Jullie kunnen het gesprek nakijken in het onderstaande filmpje. Wat denken jullie, zou het verder regelen  van de bruiloft nu vlekkeloos verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:33

  Bjorn stop er maar mee je krijgt toch je zin niet ze gaat toch haar zin door zetten.
  Dat mensen daar hun bruiloft willen hebben, ja alleen om op tv te komen en een bruiloft regel je niet in en paar dagen
  En zo te zien aan haar gezicht heeft ze er veel zin in (niet dus)
  Hoe kan zij een bruiloft regelen ze heeft er geen verstand van en je moet daar papieren voor hebben en geld hoe weet je hoeveel alles kost , wie bakt de taart en wie doet de bloemen als je alles besteld bij een bedrijf moet je toch eerst geld geven wil je alles krijgen.
  Iemand die in de buiten wereld dat regeld is maanden bezig.

 2. Marja at 14:00

  Lijkt me gezellig om door zo’n zwartkijker je bruiloft te laten regelen. Tineke brengt er niets van terecht en Björn krijgt straks de schuld als er iets fout gaat. Overigens moet je wel goed gek zijn om daar te willen trouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *