Talpa verwacht problemen met live streams

Talpa verwacht problemen met live streams

In Noord Holland kampt men met een grote stroomstoring. Ook Talpa laat weten dat door deze storing er mogelijk problemen zullen ontstaan rondom het uitzenden van de live streams. We zullen ondanks dat je proberen zo veel mogelijk op de hoogte te houden van het laatste Utopia nieuws. Via een officieel bericht laat men het volgende weten:

NOORD-HOLLAND Grote delen van Noord-Holland zitten vanochtend zonder stroom.

Netbeheerder Liander meldt een stroomstoring in ieder geval in Haarlem, IJmuiden, Beverwijk, Hilversum, Weesp, Alkmaar en Purmerend. Ook delen van Amsterdam zitten zonder stroom.

Wegens de omstandigheden van de grote stroomstoring in Nederland, zijn wij beperkt in het uitzenden van de livestreams. Wij hopen dat de stroomstoring snel verholpen wordt, zodat we jullie weer kunnen voorzien van de activiteiten van de inwoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • anneke at 14:36

      Wat denk je van op een oude mannier je eigen wassen met water koken in een wasbak.
      Koffie kan je nog met water koken en een zakje koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *