Volop problemen vanmorgen in Utopia

Volop problemen vanmorgen in Utopia

De morgen is weer begonnen, en niet alleen Noord Holland heeft men problemen maar in Utopia waren er ook wat…

Tineke weer ziek?

Tineke heeft heel slecht geslapen, en moest zich regelmatig terug trekken in de wc. Ze had last van extreme buikkrampen en Laura die nog wakker was had dan ook in de gaten dat het niet helemaal goed ging. Ze stond bij de wc deur en zegt Tien, kan ik je helpen? Is het het eruit? Als Tineke eenmaal van de wc af is heeft ze heeft ook een tip prik drinken en wat frisse lucht. Nicole en Ivan, die al wel in bed liggen, maar nog niet slapen, houden het ook in de gaten. Nicole voegt eraan toe ik rook het meteen aan die mosselen. Ik heb jullie nog gewaarschuwd. Er zat waarschijnlijk één slechte tussen en die heb jij gehad… Inmiddels zijn de meeste bewoners langzaamaan aan het opstaan en Nicole en Colinda hebben medelijden met hun mede bewoner. Ziek worden van zeevruchten is de ergste vergiftiging die er is.

Cordwood problemen

Wilco, Mark en Nicole waren vanmorgen weer vroeg uit de veren. Klaar om te werken aan het cordwood huis, maar eenmaal buiten komen de bouwers tot een vervelende constatering. Het hout is door het vochtige weer uit gaan zetten en de ankers kunnen hierdoor los getrokken worden. Hierdoor is de bouw de komende dagen stilgelegd. Nicole is uiteraard niet blij met dit probleem het is namelijk de rest van de week nog erg nat. Volgens Wilco mag er pas verder gebouwd worden wanneer alles kurkdroog is. Dan kan de schade bekeken worden en kan er ingeschat worden hoelang de bouw nog duurt. Het cordwood huis wordt goed afgedekt om erger  te voorkomen.

Koeien losgebroken

De koeien ontsnappen regelmatig, en dat was vanmorgen ook het geval. Terwijl Chris zijn ontbijt stond te maken schiet hij naar buiten. Wat blijkt? De koeien stonden in zijn gazon weer het een en het ander op te eten. Chris erg kwaad en wil het liefst iemand voor zijn bek staan, uiteraard met een hoop gescheld. Vervolgens was er een streamlock in beeld en toen de beelden weer terug waren was Gio alweer bezig de koeien terug te dirigeren naar de stal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:41

  Goeie tip om een ui mee te koken.Dat wist ik niet.Dank je Ina.
  Maar jullie weten toch dat Diva’s duur eten? Vreselijk mens vind ik het.
  Van mijn part kotst ze zichzelf over het hek heen met haar sjacherijn.

  Wat Gio betreft, die heeft het te druk met zijn kleverige speeltje. Daar hoort hekken repareren niet meer bij.
  Ze zit nog nét niet 24 uur per etmaal op zijn rug maar het scheelt niet veel.

 2. anneke at 13:14

  Wordt er weer duur gegeten dan en waarom heeft de gene die het ook gegeten heeft niet .
  Over de cardwood waarom wordt het hout niet binnen op geslagen i.v.b. met regen kan je wel wat over heen doen maar dat helpt ook niet.
  Giorgio zorgt toch voor de koeien, heeft hij de poort niet goed dicht gedaan of de gene die mee geholpen heeft.

 3. Ina at 12:56

  Wat een huisvrouwen/mannen. Volgende keer een ui bij de mosselen meekoken.
  Wordt de ui zwart dan zit er een verkeerde mossel bij en kan je de boel weggooien.
  Het is maar een weetje!

 4. joyce madarie zweers at 11:47

  nou tineke pak je kist maar , en ga naar huis , het is niks daaro voor je , beterschap .zorgt ieder geval dat je eerst gaat voor de stemmingen , wilco probeert je erin te houden , anders is hij bang dat hij eruit gestemt wordt of collie , wil je hem pakken , ga jij dan eerst , dan mogen hij of collie er later uit , oke snap wel dat je je borg wilt houden , maar ja je wou toch naar huis .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *