Utopia nieuwtjes 27 maart

Utopia nieuwtjes 27 maart

Het laatste Utopia nieuws van 27 maart vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Tattoo artiest Diana is weer in Utopia. Er zal dus binnenkort weer getatoeëerd worden.
 • Gio is druk bezig met het hek, vanmorgen waren de koeien losgebroken en de oorzaak is nu bekend. Het hek wat al enige tijd gerepareerd had moeten worden was de oorzaak. Gio probeert er alles aan te doen om het bij Chris een beetje goed te maken. Hij was vanmorgen erg boos namelijk. Gio heeft zelfs het stukje perk aangeharkt, wat Chris een mooi gebaar vond.
 • Tineke blijkt gelukkig niet ziek te zijn, ze is gewoon op de been ondanks een mossel die niet goed gevallen was. En ze zich vannacht aardig beroerd voelde.
 • De productiviteit ligt hoog in Utopia. Door de problemen met het cordwood huis heeft Nicole niets te doen. Ze zoekt daarom met Bjorn en Ivan een huisdier voor als ze weer naar huis gaat. Er wordt een grote katten en honden bekeken maar ook wordt er een varkentje geopperd…
 • Benieuwd hoe Nicole eruit ziet als soldaat? Onderstaande foto’s geven een heel ander beeld van deze vrouwelijke bewoonster. Foto’s zijn van de Nicole Facebook fanpage.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Foto's van Fanpage Nicole Facebook

Foto’s van Fanpage Nicole Facebook

Nicole soldaat

Foto’s van Fanpage Nicole Facebook

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  • Helmie at 13:49

   Jammer dat ook Nicole heeft ingeleverd wat haar uiterlijk betreft als ik haar nu zie.. Zie haar Fanpage Facebook. Toen was ze mooier en voller in haar gezicht. Zo ook die Coll die er veel ouder is gaan uitzien in Utopia en ook Tineke die plots en in korte tijd 10 jaar ouder eruit zien als toen ze 4 weken geleden de Utopiapoort binnenkwam lopen. Jammer hoor!!!

 1. anneke at 13:26

  Lees net dat de poort stuk was maar dat is niet alleen de schuld van Giorgio want ze gebruiken ook de poort voor de sport hok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *