Gio slaagt voor zijn marktonderzoek!

Gio slaagt voor zijn marktonderzoek!

Bezoek voor Gio, de studiebegeleider van zijn opleiding komt langs. Ze wordt hartelijk ontvangen door Gio en laat alvast een deel van het terrein zien. Daarna gaat het gezelschap even naar binnen en krijgt de studiebegeleidster drinken aangeboden. De studiebegeleidster komt het marktonderzoek bespreken wat Gio voor zijn opleiding heeft moeten doen. Nicole oppert het idee om met zijn allen bij elkaar te zitten als Gio het resultaat te horen krijgt. Maar dat vind de begeleidster niet zo’n goed idee. Gio besluit de rest van de loods even te laten zien. Na de rondleiding geeft de begeleidster van de hogeschool uit Amsterdam wel toe dat studeren wel moeilijk gaat in de loods. Joey en Ivan proberen voor de grap punten te verbeteren. Een nachtje in de B&B en gratis toegang tot alle evenementen. Maar daar valt de studiebegeleider en lid van de examencommissie niet voor. Als het marktonderzoek goed beoordeeld is hoeft Gio alleen nog maar Engels te herkansen. Daarna gaat het gezelschap even zitten. Tijd om het marktonderzoek van Gio eens door te nemen. Een spannend moment zegt de begeleidster, de uitslag is er. Ik heb je marktonderzoek bij een blanco, en het spul over het 2e jaar en nog een opdracht. Gio mag door zijn marktonderzoek heen bladeren om wat opmerkingen/ feedback te lezen. Dan wordt het beoordelingsformulier overhandigd. Gio antwoordt dat het er veelbelovend uit ziet en lacht blij. Dat ziet er heel goed uit! Gio maakt het open, hij schreeuwt een 8,5!! Lekker, echt super blij! Ik ben heel de dag al zenuwachtig geweest maar ben super blij. Helemaal goed voegt de studiebegeleidster, je doel bereikt! Gio bedankt de begeleidster dat ze zoveel voor hem geregeld heeft. Eind goed al goed zegt de begeleidster, er is nog een opdracht die je kunt doen. Het is geen must, maar je kunt er mee bezig zijn. Ook heeft ze verschillende sheets bij om alles eens door te lezen. Gio weet zeker dat hij zijn studie af wil maken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *