Bjorn en Tineke zijn bang inkomsten mis te lopen

Bjorn en Tineke zijn bang inkomsten mis te lopen

Vanmiddag rond 16:00 uur zal er een centraal plaats vinden. Dit centraal zal gaan over het beloningssysteem, Wilco had eerder een beloningssysteem ingevoerd en wil dat nog eens een nieuw leven inblazen. Mark vond dat wel een goed idee dus dat wordt vanmiddag uitvoerig besproken. Zo moet er nagedacht worden over de winstuitkering en hoe hoog het percentage zou kunnen zijn  maar ook de gemeenschapsuren zullen weer aan bod komen.

Bjorn en Tineke hebben ook het onderwerp van het centraal gehoord en spreken er dan ook over in de horeca keuken. De twee zijn bang dat ze inkomsten mis lopen. Bjorn zegt tegen Tineke dat hij sowieso wel wat vragen gaat stellen. Ik heb maar één product, de voetbalclinics waaruit omzet wordt gemaakt. Telt dat dan wel of niet? Als ik daar niks mee pak dan is dat apart. Ook Tineke snapt volledig wat hij bedoeld, zij heeft zelf ook niets om te verkopen en kan er dus ook niets mee verdienen. Ze vind het ook raar als de bv in de min staat dat er veel bewoners over kleding kopen praten. Ook vinden ze dat zij dan recht hebben op inkomsten uit de bruiloft die ze organiseren. Een evenement is dan wel geen product maar wel een inkomstenbron. Hoe dit af zou lopen zien we dadelijk in het centraal, waarvan we je uiteraard op de hoogte zullen houden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:48

  Bjorn en Tineke hebben nog niets gepresteerd en willen nu al geld?
  Hoe denkt de Diva die mensen te kunnen trouwen? Ze heeft er helemaal geen geen papieren voor.
  Ik zie er van komen dat madam al vóór augustus is weggestuurd. Dan mag Bjorn tijdens het huwelijk een paar uur staan zwammen.( daar is hij goed in ) en een bevoegde ambtenaar kan het huwelijk voltrekken.Aardige gozer, maar oer saai.

  • anneke at 08:12

   Is het alleen het feest wat ze moeten doen of gaan ze daar ook trouwen ,daar heb je dan ook een ambtenaar voor nodig en mag hij dat daar doen ,je mag niet overal trouwen

 2. anneke g at 15:57

  Laat ze eerst eens wat gaan verdienen en dan eens goed te sparen en als er weer geld genoeg is denken aan wat iedereen krijgt.
  Als jullie weer in de plus zitten kunnen jullie eerst er aan denken om weer lekker eten te kopen en te gaan sparen voor dingen voordat jullie weer alles uit geven.
  Ik neem aan dat jullie dit van huis hebben mee gekregen eerst sparen voor uit geven.
  Ik wou dat jullie dit mee konden krijgen, jullie moeten eigenlijk als er een nieuwe in komt een planner der in komt en jullie goed streng houd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *