Oud bewoner Danny maakt eigen single

Oud bewoner Danny maakt eigen single

Danny heeft enkele dagen in Utopia vertoeft maar sindsdien laat hij via Facebook nog regelmatig iets van zich horen. Zo heeft hij een single uitgebracht genaamd “Oyalela” en heeft een zomers tintje. Het volledige verhaal laat Danny via onderstaande facebook post weten.

Downloaden kan op iTunes en via deze site. Kosten zijn 0.99 euro per liedje. Er zit zelfs een karaoke variant bij!
Lieve mensen,

Na volle overgave en alle energie ben ik een maand maximaal bezig geweest aan mijzelf.
Al mijn spaar centjes erin gedrukt. Ik durf risico’s te nemen in mijn leven en knal door zolang het goed voelt.
Ik heb mijzelf aangeleerd om voor mezelf te zorgen op hele jonge leeftijd. Er was niemand voor mij. Doorzetten en risico’s nemen om successen te behalen zit als karakter gelukkig in mij. Ik ben altijd eerlijk en oprecht naar iedereen en loop voor geen enkel verhaal weg. Objectief luisteren naar mensen zonder te oordelen.”Don’t judge , Just don’t” Een helpende hand zal ik altijd blijven! Niet iedereen red het zonder hulp. Help elkaar waar nodig. En durf te delen, delen is vermenigvuldigen. Het is echt zo….

Jullie weten dat mijn Utopia voor korte duur was, maar dat ik het er niet bij liet zitten. Binnen één week had ik dankzij Kevin Terpstra een website in de lucht. Ik wil verder in wat ik altijd deed. Entertainen, vermaken, en de gastvrijheid. Mensen vertelde me altijd dat ik iets moest gaan doen qua zingen, omdat ik altijd Michael Bublé zong in de kroeg. Ik lachte het meestal weg, omdat ik druk was met het café. Zelf had ik zoiets van aaahhh valt wel mee toch?!? Maar nu ik uit Utopia ben en afscheid heb genomen van mijn 15 jarige carrière had ik zoiets en nu? Wat heb ik te verliezen? Ik kan het altijd proberen toch? Natuurlijk ben ik geen pro, maar heb er iets leuks van weten te maken. Precies hoe ik in het leven sta. We dromen allemaal van het lekkere seizoen. DE ZOMER!!! Ook ik, alle feestjes, de temperaturen, de blije mensen, het lang zitten op een terras. Ik heb mijn allereerste singel opgenomen met Niels Lingbeek en een cover met Ronald Kloosterman.
Het design is gemaakt door Dzanar productions.

Ik hoop dat jullie het mij gunnen en mij willen helpen om dit nummertje te downloaden. Het is een soort van “crowdfunding” Op deze manier komt mijn singel binnen in de top! Download alleen als jullie er achter staan om er een nieuwe entertainer bij te hebben en het mij gunnen, want ik ben nog lang niet klaar!!!!

Ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn als ik deze kans in mijn leven mag completen.
En dit zal ik jaren lang blijven herhalen als het gelukt is.

Delen ? Heel graag….
Liefs Danny Diëgo

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Sylvia at 03:32

    Farah, heb allerlei links aangeklikt om het nummer te beluisteren. Kom alleen maar op betaalsites. Klopt dat ? welke link heb jij aangeklikt om te luisteren??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *