Tineke & Gaby over de nominaties

Tineke & Gaby over de nominaties

Tineke en Gaby zitten gezellig te kletsen, ze bespreken van alles en uiteindelijk worden de nominaties besproken. Er lijkt iets gaande te zijn het vertrek van Tineke lijkt wel gepland. Althans dat doet onderstaand verhaal vermoeden.

Tineke zegt tegen Gaby dat ze echt zin heeft in de Utopia markt en 1 april hebben we natuurlijk eieren zoeken! Ook het karaoke wordt erg leuk en daarna zien we wel weer joh! Hoe voel jij je? Weer iets beter met je buik? Gaby antwoordt zich nog ellendig te worden en gaat straks even naar “achter” (zenderkamer) om wat te vragen en dan ben ik weer happy. Dan begint Gaby over iets anders, op een gegeven moment hebben we de stemming. Ja dat wordt spannend antwoordt Tineke, maar als je de meeste zo hoort willen ze de stemming weer terug naar 1 keer per maand en niet meer om de maand. Gaby denkt dat het niet zo’n slimme keus is, we zijn er bijna dat we een hele gezellige groep hebben. Ik begin mensen nu bijvoorbeeld te kennen. Om de maand is wel echt spanning spanning. Ook wordt haar vorige stemming nog besproken, ze vind het niet erg dat Patrick weg is. Het was een aparte man. Maar ik ben wel benieuwd wat deze stemming gaat worden. Ik denk dat ik sowieso op de bank kom. Tineke denkt absoluut dat dat niet gaat gebeuren, je bent zo goed bezig! Ik denk dat jij gewoon de kans moet krijgen, van mij krijg je die in ieder geval. Is het nog steeds dezelfde vraagt Gaby met een lach? Ja antwoordt Tineke kort maar krachtig. Vol? vraagt Gaby een beetje verbaasd. Ik ben een ondeugend meisje antwoordt Tineke, geen meelopertje. Je moet ook gewoon voor je gevoel gaan adviseert Gaby. Maar kun je echt niet blijven? Nee antwoordt Tineke en begint snel weer over iets anders. Ze wil graag een armbandje en dat er iets met haar broek gedaan wordt. Gaby gaat ervoor zorgen en Tineke gaat lekker haar haar föhnen. Zou Tineke stemafspraken gemaakt hebben omdat ze niet langer in Utopia kan blijven? Het duurt nog even maar we houden het in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 19:13

    Ja de Freule hoopt dat ze wordt weggestemd want dan hoeft ze niets te betalen.
    Wat zou het een goeie grap zijn als ze niet weggestemd wordt en moet blijven haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *