Laura´s in paniek om predator.

Laura´s in paniek om predator.

Na de ochtendgymnastiek van de Laura´s gepromoot door Mark gaan ze buiten even roken en de beentje strekken die door de gymnastiek wat verzuurt zijn.

Eenmaal bij het bankje gekomen gaan de Laura’s op hun plekje zitten en spreken over de verzuurde benen. Laura zegt, dat ze geen twintig meer zijn, wat door LauraB wordt beaamt. Best wel top zegt Laura, ik voel het echt, dit is echt wel goed voor je benen, ik merk ook dat mijn beentjes best wel zijn afgevallen, zie je het zegt ze tegen LauraB. Ja zegt ze, ze zijn echt wel dun. Beiden zijn ook benieuwd wat de weegschaal doet morgen. LauraB zegt ineens, goh, kijk nou eens, en wijst aan Laura een plaats op het bankje naar een predator (nachtvlinder). Hè gatverdamme, roept Laura en springt van het bankje af en roept tegen Laura, haal hem weg of ik sla hem dood. Niet doodslaan zegt LauraB, dan moet je hem weg halen zegt Laura, want dit vind ik heel goor, dat vind ik echt vies, gatverdamme. LauraB zegt dat ze eigenlijk niet weet wat het is, waarop Laura zegt, misschien is die wel giftig. Ach, die is niet giftig zegt LauraB en Laura zegt onschuldig, dat weet je niet. LauraB gaat proberen het beestje weg te halen, maar ook LauraB moet niet echt wat van deze nachtvlinder weten. Ze roepen maar wat en zeggen, oh kijk, hij heeft enge ogen, lijkt wel of die van de dinosaurussen afstamt. Uiteindelijk is het gelukt om de nachtvlinder van het bankje af te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:25

  Een verdwaalde nachtvlinder geeft paniek? Van welke griezel planeet komen die twee?
  Nachtvlinders zijn prachtig en ik heb ze ook in mijn vlindertuin. Overdag zijn ze niet actief en geen dier is zo onschadelijk en zo bedreigd als de vlinder. Weet je wat eng is? Twee dag in dag uit roddelende heksen die overal hun kromme neus in steken!

 2. anneke g at 12:43

  Ik vindt kakkerlakken erger die waren er volop vorig jaar, en meid je zit buiten dat is natuur daar horen die beestjes zolang ze nog niet in je bed leggen moet je niet zeuren.

 3. David Brigham at 12:22

  Het lijkt wel een sketch – best grappig. Snip& Snap.
  Ook wel stakkerig, natuurlijk, bang zijn voor zo’n motje.

 4. Marja at 12:06

  Laura met haar grote bek bang voor een nachtvlindertje het moet niet gekker worden. En als haar benen te dun worden moet ze ze meer gebruiken. Nu gebruikt ze alleen haar mond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *