Chris de snoepjesdief.

Chris de snoepjesdief.

Chris is in de ochtend zijn kas aan het controleren, dit omdat de wind toch best wel tekeer is gegaan en nog steeds aanwezig is. Na de controle loopt hij ook nog even over de akker om daar de boel na te kijken. Na zijn inspectie komt zijn wandeling uit bij het wellness-huisje van Colinda en treedt naar binnen waar hij aldaar de snoep-pot al snel heeft gevonden. In het filmpje is goed te zien dat hij wel een voorkeur heeft voor bepaalde snoepjes, je ziet hem zoeken. Nadat hij het laatste snoepje voor hem uit de pot heeft gehaald zie je hem bewust kijken in de camera, misschien met de gedachte “Oei, ik ben gesnapt”. Na een vuist vol met snoepjes verlaat hij het huisje weer en eet de snoepjes op voor het huisje van Colinda, misschien wel voordat iemand hem zou betrappen. Als eenmaal de snoepjes op zijn gaat hij richting loods en neemt aldaar een beker koffie alsof er niets aan de hand is geweest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 15:31

    Ik moet altijd een beetje lachen om Chris. Hij leeft een beetje in zijn eigen wereld.
    Het is niet kwaad bedoeld denk ik dat hij die snoepjes pakt, eerder een geval van impulsief: “ik heb zin in een snoepje en weet dat Colinda een pot met snoepjes heeft staan.” Zonder verder na te denken of dit wel kan of mag.
    Vaak is het gedrag van Chris eerst doen, dan nadenken.

  2. dogfan at 14:48

    Ik vind dit dus gewoon niet kunnen ,dacht dat alleen knderen dit deden ,soms walg ik van chris ,hij kan het ook ragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *