Gaby valt niet op Bjorn

Gaby valt niet op Bjorn

Tineke en Laura zitten gezellig met Gaby te kletsen. Het gaat over de liefde, eerder dacht Laura al dat er iets opbloeide tussen Gaby en Bjorn. Echter ontkent Gaby dat, ze gaan zoveel met elkaar om omdat ze veel met elkaar praten. Maar Danny vond ze wel leuk toen hij binnen kwam. Echt een man man concludeert Laura dus. En wat als er nou een vrouw binnen komt vraagt ze door. Ik val echt op vrouwelijke vrouwen. Gaby kan zich er ook wel in vinden maar ze moet dan ook wel een beetje pit hebben. Verder heeft ze geen voorkeur, het komt vanzelf.

Ik denk dat Bjorn wel iets in je ziet herhaald Laura nog maar een keer. Tineke antwoordt dat ze maar een mister love is. Maar Gaby is heel duidelijk nee nee nee! Als ik op iemand uit ben dan ga je het aan mij zien. Wordt je dan verlegen vraagt Laura? Nee zegt Gaby je ziet het in mijn ogen. Dat zien jullie dan wel. Vervolgens komt Bjorn de vide op dus het gesprek gaat snel weer ergens anders over. Het klagen van Tineke er wordt een beetje lollig over gedaan en Tineke doet ook lekker mee. Laura is benieuwd wat zij wordt, ik ben dokter love maar wat wordt jij? Tineke lacht denk daar maar eens goed over na.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *