Gabriëlle wil intieme avondjes in Utopia

Gabriëlle wil intieme avondjes in Utopia

Gabriëlle en LauraB hebben een goed gesprek in de horecakeuken. Het onderwerp van gesprek is de sfeer in de groep. En daar wil ze LauraB in betrekken. Ze heeft een leuk idee en laat deze weten aan haar mede bewoonster.

Ik denk dat het belangrijk is dat we leuke dingen blijven inplannen voor de hele groep begint Gabriëlle te vertellen.  LauraB is het daar helemaal mee eens, maar niet iedere bewoner heeft daar altijd even veel zin in. Kijk maar naar de topi verkiezing. Eerst leek niemand er zin in te hebben, maar uiteindelijk was iedereen enthousiast. Dan vertelt Gabriëlle wat ze daadwerkelijk van plan is als gemeenschappelijke activiteit. Het is misschien heel saai maar ik wil een leuk intiem avondje, met kaarsjes voordrachten en een drankje erbij. Dat het gewoon een mooi avond is! LauraB vindt het maar een beetje zoetsappig maar lijkt het wellicht toch iets te vinden. Stel het voor in het centraal adviseert ze. Je zou sowieso je mond meer open mogen doen tijdens het centraal. Ik hoor niet vaak van je. Je ziet de dingen altijd zo goed en je drukt jezelf zo helder uit! Oh nee antwoordt Gabriëlle, ik ben helemaal niet zo moeilijk hoor. Als ik ergens niet mee eens ben laat ik dat wel weten. Wellicht kunnen we binnenkort zoetsappige avondjes verwachten in de loods. Zou het idee ontstaan zijn door earth hour wat gisteren plaats vond in Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anna at 07:35

  Heel gevaarlijk wat Colinda doet om de therapeut te spelen want ze heeft nog nooit een officiele diploma laten zien….Ik zou me door haar nooit laten behandelen al krijg ik zakken met geld toe….En dat nep gedoe op spiritueel gebied dito! Belachelijk dat mensen haar podium geven om dit te doen…Nu is het Wilco zijn rug kraken als het fout gaat heeft die [bijdehand] het aan zichzelf te danken!

 2. Ladybug at 19:16

  Wat te denken van een avond met als thema: We zeggen eerlijk en oprecht wat we van elkaar vinden.
  Veel beter en geeft meer duidelijkheid. Laat die kaarsjes maar weg.

  • anneke g at 22:35

   Jammer dat ze dit net lezen wordt tijd dat ze eens eerlijk zijn tegen elkaar
   Zag net op een filmpje dat Colinda Wilco aan het kraken is ze mag wel uit kijken dat ze zijn rug niet verpest kan ook slecht aflopen
   Filmpje heb ik gezien via andere verhaal aan het einde van dat filmpje kon je dat indrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *