Zijn Gio en Naomi friends with benefits?

Zijn Gio en Naomi friends with benefits?

Tijd om nog meer over de liefde te praten, de twee Laura’s gaan naar Naomi toe om eens te vragen hoe het zit in de liefde. Wat vond Naomi ervan dat Gio geen verkering heeft gevraagd aan haar?

De Laura’s vragen aan Naomi of ze blij is met haar verjaardagscadeautjes. Maar dat is eigenlijk niet het doel van het gesprek. LauraB vraagt maar gelijk of hij verkering heeft gevraagd of niet, want dat wilde je toch eigenlijk? Dat had ik eigenlijk wel gehoopt ja antwoordt Naomi. Hij heeft het volgens mij ook besproken met Joey. Maar ik weet heus wel dat dat niet gaat gebeuren, ik heb me er een beetje bij neergelegd. Laura concludeert dat ze dus eigenlijk een vriendschap plus hebben, of gewoonweg friends with benefits maar zo wil Naomi het niet noemen. Maar Laura grapt nog even verder, wat als je zwanger zou raken zou hij dan blijven? Naomi lacht maar wil het zeker niet over dat onderwerp hebben, dat gebeurd niet! Hou op! Dadelijk wordt er weer een hoop drama gemaakt! Jullie zijn echt gek! De dames zijn er wel over uit dat ze niet weten hoe ze de “relatie” nou precies moeten noemen. Wel ziet Naomi Gio voor haar en niemand anders. Mocht Gio ooit weg gaan en Laura is er nog dan zal ze zorgen dat diegene op zijn knieën gaat om verkering te vragen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Willy at 08:03

  Raakt tijd dat de twee roddel tantes er uit gaan, walgelijk gewoon,,en Naomi is niet wijzer, tegen beter weten in blijft ze hopen, Gio gebruikt haar gewoon, zodra hij de poort uit is staat er wel weer een ander liefje.

 2. Ladybug at 19:09

  Ik hoop niet dat die 2 heksen Naomi op een idee hebben gebracht met dat zwanger worden.Ze hebben zo langzamerhand echt niets anders meer te doen dan kun kromme heksen neus in andermans privéleven te steken.Het is schandalig en ik snap niet dat zoiets getolereerd wordt.
  Gio durft waarschijnlijk niet hardop te zeggen dat hij er mee aan zit hoe de relatie met Naomi zich heeft ontwikkeld.Als knul van 21 jaar moet je het toch spaans benauwd krijgen als je geen stap kunt doen zonder een jankpartij van je kleverige vriendinnetje te krijgen? Ik vind het allemaal zo ziek.

 3. anneke at 15:40

  Waar bemoeien die meiden er mee ze zit haar alleen op te hitsen , ze weten dat Giorgio niks wil en die meiden zeggen van je moet er achter aan gaan.
  Hebben de meiden nu niks te doen alleen Naomi nog meer verdriet te doen , en vooral wat ze met Giorgio gedaan heeft en hij op de bank moest door brengen Naomi is dom maar die twee meiden zijn nog dommer om elke keer haar weer op te stoken.
  Heb nu echt medelijden met Giorgio hij mag niks zelf beslissen dat doet de rest wel

 4. Frank at 15:36

  Walgelijk hoe de beide Laura’s zich mengen in het liefdesleven van een ander, tot in detail willen weten wat er gebeurd is en als klap op de vuurpijl de suggestie opwerpen zwanger te raken om Giorgio aan Naomi te binden. Gelukkig blijkt Naomi tenminste op dit punt aanmerkelijk verstandiger te zijn dan beide Laura’s. Gelukkig maar, want beide serpenten zouden in staat zijn dit toch makkelijk beïnvloedbare meisje tot hele domme daden te brengen.
  Twee “volwassen” vrouwen tegen een meisje dat de puberteit nauwelijks te boven is. Schandelijk vind ik het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *