Joey en Ivan halen grap uit met Tineke

Joey en Ivan halen grap uit met Tineke

Joey en Ivan besluiten de zondag een beetje op te vrolijken door een grapje. We zien Joey druk bezig met pvc buisjes aan elkaar maken en later verhuist hij naar de oude gym. De pvc buis wordt voorzien van meel en onder de wasmachine geplakt vervolgens wordt de buis aan een compressor aangesloten. Daarna gaat Joey verstopt in de garderobe zitten en wachten totdat Tineke komt om vervolgens de compressor aan te zetten zodat Tineke bedolven wordt onder het meel. Ivan controleert alvast of er voldoende druk op de compressor staat en dat is er wel, 60 bar. Joey zit te wachten en Ivan en Gio besluiten een potje te poolen totdat Tineke er is. Nicole komt ook even kijken en weet al wat er gaande is. De heren ontkennen maar Nicole zegt niet gek te zijn. Uiteindelijk geven de heren toe wat er gaat gebeuren. Volgens Gio is het tricky en zal ze schreeuwen. Dan komt Tineke ineens binnen gelopen en buigt zich over de was. Ze begint op te vouwen en als dat gebeurd is brengt ze het even weg. Joey zit nog altijd verstopt in de garderobe te wachten. En dan eindelijk is het programma van de wasmachine beindigd maar Tineke komt niet. Ze zit zichzelf te googlen aldus Gio. Uiteindelijk besluit Ivan van haar te pakken omdat hij die “nodig heeft” en Joey gaat weer op zijn plek zitten. Tineke wordt vervolgens erop gewezen dat er een accuwissel is en gaat daarna richting de wasmachine.  Tineke gaat  voor de machine zitten en op dat moment zet Joey de compressor aan en er volgt een stofwolk van meel. Tineke wordt bedolven onder het meel.  Echter valt het gelukkig mee. Tineke stapt verschrikt achteruit en richt zich gelijk op Gio. Is dit een grap van jou of zo? Gio ontkent het en Tineke kan het niet zo waarderen. Dan wordt snel alles opgeruimd zodat lijkt alsof er geen opzet in het spel is. Zal Tineke ooit achter de dader komen?

Grap Tineke

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:37

  Maar o wee als de pesters gepest worden dan vinden ze het niet leuk of als er een geintje gedaan is, maar valt me op dat het elke keer maar 1 persoon is die geintjes leuk moet vinden

 2. anna at 08:18

  Grapjes heel leuk maar ook eens een ander stangen is altijd dezelfde! is niet leuk meer als ze haar weg willen hebben doe dat dan maar bij de stemronde….Eerst was
  Patrick de sjaak en nu weer Tineke,doe is Yvan ,Gio,of een van de meiden misschien?

 3. Harlequin at 07:51

  Dat geintje kan ik wel waarderen. Moet een keer kunnen op zijn tijd. Als het maar niet overdreven wordt.
  Wat ik me wel afvraag, Hebben ze geen wasmanden? Ze gooit de schone was zo op de grond. En of we de grond schoon kunnen noemen, ik weet het niet.

 4. anna at 07:42

  Ladybug ik vraag me af hoe het met jou respect is,je keurt goed dat er gepest word …dat kan toch niet je bedoeling zijn?Zo vind ik dat de jongeren maar thuis hun brutaliteit moeten uiten tegen hun ouders b.v.En hoe zuur Tineke ook is heeft ze niet bij die broekepoepers in de klas gezeten !!!

 5. dogfan at 23:38

  een wasmachine gaat echt net stuk als er een hel klein beetje meel dor een buisje over de machine geblazen wordt hoor ,en diegene die hier zit te zeuren daar over .moet met de ouwe sacherijn gaan samen wonen,en kostbare meel misschien de totale kosten van 0.001 ct
  ik heb en deuk gelegen geweldig en ben ouder dan die nep oude taart

 6. anneke at 19:22

  Wat een stelletje kinderen weten de mannen wel dat de wasmachine op die mannier ook stuk kan gaan kost jullie weer geld
  En zonde van de meel.
  Als de kinderen willen spelen ga naar buiten en houd op met die rare geintjes willen jullie weer dat Tineke gaat janken moeten jullie vooral door gaan
  Van de week al Wilco die zijn grote bek er mee bemoeide willen ze haar zo graag weg hebben.
  Ik vraag me af waarom moet er gepest worden.
  En Johanna kan ze een chagrijn zijn dit hoeft niet

 7. Ladybug at 19:02

  Tja dat heb je nou als je als Freule van Zuurpruim tot Klaagzang bij jongeren in Utopia neer daalt.
  Weten jullie wat de Diva inkoopt als ze een feestje geeft? 10 flessen azijn………….

 8. johanna at 16:27

  Wat kan die ouwe chagrijn nou wel waarderen dan, wat een verschrikkelijk mens, bah! Komt binnen met plumeau en veel bravoure en maakt vervolgens niets waar in Utopia, ze loopt inmiddels al een maand te zeuren te zemelen te janken en kritiek te uiten, kortom naar huis met dat mens. Helaas een verkeerde keuze geweest van de Utopianen. Verder mag van mij het verwende poppekind Naomie er ook wel uit want als die haar zin niet krijgt is het janken geblazen pffff wat zal die balen en zich de ogen uit de kop schamen als ze zich ooit zelf terugziet in Utopia, wat een gedrag vertoont dat kind zeg en dat Gio daar ook nog in meegaat, wat een afgang jongen! Trouwens dat geldt ook voor Colinda, die moet zich ook schamen tegenover haar kinderen net als VanFlessa destijds…tijd voor weer een spannend Utopia want eerlijk gezegd is dit niks…kinderspul!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *