Bjorn verliefd op Gaby?

Bjorn verliefd op Gaby?

Er is een roddel gaande, de Laura’s denken dat Gaby en Bjorn elkaar wel zien zitten. Eerder deze dag ging Laura verhaal halen bij Gaby en zie ook het verhaal van Gaby valt niet op Bjorn.

LauraB vond het nu de beurt om Bjorn aan de tand te voelen, LauraB vraagt aan Bjorn “Er is iets met jou, ik zie al een aantal dagen iets aan jou”. Bjorn geeft aan goed in zijn vel te zitten, “ik vind het goed gaan, maar ik ben niet verliefd, want ik weet waar je naar toe wilt gaan”. zijn woorden en LauraB zegt “Weet je het zeker”. Hij weet het inderdaad zeker, “Op wie zou ik in vredesnaam verliefd moeten zijn?” LauraB zegt “Gaby?” Een vreselijk hard gelach komt van Bjorn af en zegt “sodemieter op zeg, nee , nooit, nooit zou ik verliefd worden op iemand die hier loopt”. In de tussentijd komt Ivan aan lopen en ving het woord “verliefd” op en vraagt Bjorn, “Wat, ben je verliefd?” Nee zegt Bjorn, maar LauraB vraagt het aan mij en ik kan je vertellen dat het niet zo is. Waarop LauraB zegt dat het een hele serieuze vraag is, Bjorn zegt, ik kan het bekrachtigen dat het niet zo is. De oorzaak was, dat LauraB de twee super romantisch bij het kampvuur zag zitten. Bjorn zegt dat ze gezellig gesproken hebben over hun exen en dat doe je niet met iemand waarop je verliefd bent en het kwam eigenlijk doordat Ivan en Nicole heel romantisch brood aan het bakken waren en dat werkte aanstekelijk. LauraB en Ivan keken hem lachend aan en LauraB zegt, “Kijk, kijk, kijk….”. Waarop Bjorn zegt, “Ja, vind je het gek, als er twee randdebielen zo staan te doen. Nee, nee, ik kan je niet verblijden dat het wel zo is, niet eens een klein beetje, sterker nog, ik heb er niet eens over nagedacht”, zegt Bjorn tot slot.

Is het mogelijk dat LauraB iets aan het uitlokken is of zegt Bjorn niet de waarheid, zou er misschien toch een nieuw koppeltje ontplooien in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hortence at 19:42

    Die Laura is weer bezig .Dat mens moet een leven gaan zoeken.Dat geroddel van haar heeft geen grenzen meer. Zo heeft ze ook lopen liegen dat Wilco verlieft was op Colinda. Die verlaat Patrick en gaat Wilco gewoon op de mond kussen . Wilco zei dat het niet zijn tip is ,maar die Laura gaat gewoon door het het koppelen van die twee. Nu Patrick uit helemaal gek is geworden.Is er hel in de loods.Komt er van.Dat mens denkt dat ze alles van de ander weet.
    Hoop niet dat Gaby intrapt.Ze is nog zo jong.Die Laura is heel gevaarlijk bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *