Bewoners van Utopia steunen Giro 555

Bewoners van Utopia steunen Giro 555

De tragische gebeurtenis in Nepal is in Utopia ook niet ontgaan. Daarom werd er tijdens het avondeten gesproken over een mogelijke actie die de bewoners kunnen doen om de overlevenden van deze aardbeving te ondersteunen. Al snel komt het gesprek op gang, de bewoners willen een dag organiseren maar er zijn nogal wat evenementen die gepland staan. Al snel wordt er bepaald dat de gouden pot in het teken van Giro 555 zal staan. Ook wordt er een deel van de winst afgestaan wat tijdens evenementen binnen gehaald gaat worden en er wordt mogelijk een benefietdag georganiseerd. De geopperde datum is 9 mei tijdens het sing a long evenement. Mark en Joey zijn wel kritisch, ze snappen het maatschappelijk belang maar vinden de bv zelf ook belangrijk. Vervolgens komt er een mailtje voor de bewoners binnen die Bjorn voorleest:

Lieve Colinda,

Bedankt voor je e-mail waarin je schrijft dat de inwoners van Utopia zich willen inzetten voor GIRO 555. Hiermee steunen jullie de hulpverlening in het door een aardbeving getroffen Nepal.

 Alle aandacht voor Giro 555 is fantastisch en wordt enorm gewaardeerd. Wij zouden het dan ook heel fijn vinden als jullie de T-shirts die vanavond worden geleverd aantrekken en zo betrokkenheid bij de slachtoffers in Nepal tonen. Ze liggen nu in een doos bij jullie brievenbus.

Bedankt voor jullie steun en aandacht!

Colinda haalt vervolgens de shirts uit de brievenbus en iedereen trekt er ook een aan. Tijd voor een groepsfoto! Wil jij zelf ook een donatie geven aan giro 555? Klik dan hier.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:51

    Ach wat toevallig,ze hebben het nog niet uitgesproken of de t shirts zijn er al. Vooral een deel van de winst weggeven. Jullie vinden de bv belangrijker. Laat de mensen maar rechtstreeks aan giri 555 storten, anders blijft het weer aan de strijkstok van utopia hangen, die al luxe genoeg hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *