Joey, Mark en Bjorn willen een poort bouwen

Joey, Mark en Bjorn willen een poort bouwen

We gaan even terug naar gisterenavond laat, Joey, Mark en Bjorn waren nog laat wakker en Joey had een leuk idee…

Hey zullen we wat moois bouwen vanavond zegt Joey tegen Mark en Bjorn. Wat vraagt Mark en Joey antwoordt wat dacht je van een entree. Een kasteel achtige poort. Ik heb nog een shit load aan witte deuren, we hebben nog een shit load aan bruine deuren. We zagen gewoon de helft door, schroeven er een paar planken tegen aan. En je hebt zo een kasteel achtig ding met zo’n entree poort. Bjorn vindt het ook wel grappig en Joey vindt het droog. Mark oppert het om het in de nacht te gaan doen. Dat kan toch antwoordt Joey maar Mark vindt morgen nacht een beter idee. Dan zetten we donderdag nacht er gewoon een kasteeltje neer. Doe jij ook mee vraagt Mark aan Bjorn. Bjorn is lichtelijk verbaasd, mag ik bij het klusje?! Bij jullie groepje? Ja antwoorden Joey en Mark. Nou leuk joh is het antwoord van Bjorn, ik slaap altijd laat dus dat is wel lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:44

    Jan, load is o.a vracht, neem aan dat je shit zelf kunt vertalen, zonder normale woorden kunnen ze daar niet communiceren. Ook weer zo’n plannetje dat nergens goed voor is, bezigheidstherapie zullen we maar denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *